Zo zet je jouw energie in om te helen!
06 september 2022 

Zo zet je jouw energie in om te helen!

Waarom jij de energie niet in je lijf voelt stromen?Er zijn momenten dat jij ongetwijfeld de energie voelt stromen in je lijf.. 

Vaak zijn dit momenten waarop je bijvoorbeeld schrikt, je pijn ervaart of wanneer iemand iets zegt dat jou raakt.

Je voelt dan daadwerkelijk de energie stromen!

Op alle andere momenten in je leven voel je het niet of minder.Dit is heel logisch. Door alle hectiek die er tegenwoordig is in jouw leven, in Nederland, in de wereld raakt jouw systeem enorm vervuild. Als je daar niet met regelmaat de bezem doorhaalt dan wordt het een goor zooitje. Vergelijk het met je huis... Als je een hond hebt en je haalt er een week lang de stofzuiger niet door dan moet je aan het einde van de week eens kijken wat er op de vloer ligt!Door het schoonmaken van je energetisch systeem maak/houd jij je energie zuiver en schoon en wordt het ook makkelijker voel en stuurbaar. Zo zet je je energie in om te helen. In jezelf en in de ander.

Hoe lekker zou het zijn dat je deze energie nog veel bewuster kan ervaren en het zelfs kan gaan sturen zodat je er lichamelijk en geestelijk ook profijt van hebt? Ik ben wel benieuwd of jij je energie kan voelen en of je die wel eens inzet.Liefs,

Jolanda


PS: Wil jij aan de slag met je energie en leren magnetiseren? 

Word TRIP Member en volg de training MagnetiserenOver de schrijver
Reactie plaatsen