jolanda & carolien

Workshop


Makkelijker zichtbaar zijn

...zodat klanten voelen wie jij echt bent en daarom met jou willen samenwerken

jolanda & carolien

Workshop


Makkelijker zichtbaar zijn

...zodat klanten voelen wie jij echt bent en daarom met jou willen samenwerken

Herken je dit?

  • Je bent je story aan het opnemen en het moet 20 keer overnieuw omdat je te vaak 'eh' zegt of net leuk genoeg keek.
  • Je weet dat jouw product geweldig is en dat je daar veel mensen mee kunt helpen, maar niemand stapt in. Terwijl je toch echt alle informatie deelt, nou ja, alleen jezelf niet erbij, want je staat altijd zo dom op foto's...
  • Je hebt al diverse business trajecten gevolgd, toch krijg je niet het aantal klanten dat je zo graag zou willen.
  • Je vind het totaal niet belangrijk dat mensen iets van jou kopen, jouw product doet het werk. Jij niet!
  • Je voelt heel goed dat iets jou tegenhoudt, dat het ergens nog wringt, maar je kunt er de vinger maar niet op leggen. Zit het in je aanbod, zit het in de posts die je schrijft of is het je vindbaarheid op Google?

Zullen wij je een geheim verklappen?

Jouw kant wil weten wij jij bent!

Die wil weten of jij het bent die hem of haar een stap verder kan helpen. 

Als jij jezelf niet volledig kan laten zien zoals je echt bent, dan voelt jouw klant dat, ook al kan hij/zij daar de vinger niet op leggen, en dan zal de vinger sneller swipen dan jij je aanbod kan uitleggen! 

Als jij moeite hebt met jezelf laten zien dan kan het maar zo zijn dat dat komt door een situatie die jij ooit hebt meegemaakt in je leven dat zoveel impact heeft gemaakt dat je het nooit weer op die manier wilt doen. 

Dit soort gebeurtenissen ben je je meestal niet bewust van. 


Wat je te doen hebt? 

De lading opzoeken die er voor jou kleeft aan jezelf laten zien.

Kritisch kijken naar hoe je het nu doet en waarom je dat zo doet. 
Hou maar op, ik wil dit! 
* incl uitgebreide lunchnull

"Wat ben ik blij dat ik ben ingestapt. Ik liep vast met mijn bedrijf en voelde het niet meer. "Is dit wat ik wil of mag ik een andere richting op gaan?" Op deze vraag heb ik nu een antwoord. Tijdens dit traject ben ik er achter gekomen dat ik niet meer durfde te voelen. Ik zat helemaal vast in mijn ratio. Door het kijken van de tattva kaarten en de juiste vragen die Jolanda en Carolien stellen begin ik uit mijn schulp te kruipen en voel ik wat ik echt wil. Loop je vast met je bedrijf en wil je voor jezelf helder krijgen welke richting je op mag gaan, dan kan ik je het traject van Carolien en Jolanda echt aanraden. Ik dacht dat ik al veel belemmerende overtuigingen kwijt was, nou mooi niet. Er komen nu dingen naar boven die ik dacht verwerkt te hebben en die mij belemmerden in mijn bedrijf.
Nu ik dat opgeruimd hebt merk ik dat alles weer begint te stromen en ik de vlam weer voel waarom ik mensen wil helpen!"


Ilone Siers - Jansink

null


"Wat ben ik blij dat ik ben ingestapt. Ik liep vast met mijn bedrijf en voelde het niet meer. "Is dit wat ik wil of mag ik een andere richting op gaan?" Op deze vraag heb ik nu een antwoord. Tijdens dit traject ben ik er achter gekomen dat ik niet meer durfde te voelen. Ik zat helemaal vast in mijn ratio. Door het kijken van de tattva kaarten en de juiste vragen die Jolanda en Carolien stellen begin ik uit mijn schulp te kruipen en voel ik wat ik echt wil. Loop je vast met je bedrijf en wil je voor jezelf helder krijgen welke richting je op mag gaan, dan kan ik je het traject van Carolien en Jolanda echt aanraden. Ik dacht dat ik al veel belemmerende overtuigingen kwijt was, nou mooi niet.Er komen nu dingen naar boven die ik dacht verwerkt te hebben en die mij belemmerden in mijn bedrijf.
Nu ik dat opgeruimd hebt merk ik dat alles weer begint te stromen en ik de vlam weer voel waarom ik mensen wil helpen!"


Ilone Siers - Jansink

Twee nuchtere tantes uit het noorden!

Wij zijn Jolanda Pouwels en Carolien Vennema

Al geruime tijd werken wij samen met ondernemers om het beste uit zichzelf te halen. Jolanda doet dat op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en Carolien helpt je om te gaan verkopen vanuit verbinding met je klant.

Nadat wij dit enkele jaren via onze eigen trajecten aanboden bundelden wij onze krachten door deze trajecten aan elkaar te koppelen. Zodat je de inzichten die je krijgt op wat nou echt je zielsmissie is ook daadwerkelijk kunt vertalen naar je bedrijf, je aanbod en je positionering.

Door onze nuchtere kijk op het leven en door onze praktische aanpak gaan wij aan heel veel poespas voorbij. ‘Leef je waarheid.’, is onze favoriete uitspraak.

Ook wij hebben beide meerdere business-coaches gehad, waardoor we regelmatig van onze eigen waarheid afdreven. Pas toen wij ontdekten dat de echte kracht van ondernemen niet een kunstje of een trucje is, maar dat het alles te maken heeft met het erkennen van wie jij in diepste wezen bent, begonnen we te ondernemen vanuit onze zielsmissie.

En precies dat is wat de klant aan de andere kant van de lijn voelt: Waarde!

null

Alles op een rijtje!

We hebben geen zin om er een ellenlange salespagina van te maken... ( dat kennen we zo onderhand allemaal wel)


Wij beloven je het volgende!


Tijdens de workshop:


Ga je de diepte in op zoek naar de lading die er zit op jezelf laten zien

Ontvang je praktische tips & trics op het gebied van zichtbaar zijn

Krijg je te horen hoe je gaat verkopen vanuit jouw zichtbaarheid

Moet je aan het werk, maar daar heb je dan ook echt iets aan

Geven we jou de knuffels die je nodig hebtDirect toegang
* incl lekkere en uitgebreide lunch
Ik voelde dat ik hier antwoorden kon gaan vinden op een ander level dan dat ik ze nu gezocht had. Ik vond het vaag, maar werd er toch naar toe getrokken. Inschrijven zorgde bij mij direct voor het commitment dat ik geen dingen meer zou doen in mijn praktijk die niet goed voelde.Het was spannend om daarbij o.a. mijn hele marketing los te laten, maar vooral ook bevrijdend. Het duurde een tijdje, maar daarna kwam gelukkig weer de inspiratie: 'vrijer' en meer van mezelf. Ik leer voelen wat echt bij me past en wat voor mij een andere vorm nodig heeft.
Laura Beekhuizen
Praktijk EigenWijsheid
De samenwerking van Carolien en Jolanda is fantastisch! Ze vullen elkaar zo mooi aan. Jolanda vooral op het intuïtie/spirituele deel en Carolien op het zakelijke deel. Deze combi is echt goud!


 Ik ben tot zoveel inzichten gekomen. 


Dat je bedrijf een deel van jou is en alle overtuigingen die je in je leven hebt, hebben daardoor een weerslag op hoe je je bedrijf runt. Wat je verwacht, wat je toestaat dat er gebeurd en waar je volledig op blokkeert. Pas als het je het zowel met je hoofd als je gevoel ervaart dat het klopt, dan klopt het en gaat het stromen als een malle.

Anneloes Mulder

Eigenaar Essential Freedom

Er is een hele nieuwe wereld voor me open gegaan. Ik kan het zeker iedereen aanraden die vast loopt met haar bedrijf. Als je even niet meer weet welke kant je op wilt gaan. 


Voor degene die persoonlijke groei wil ervaren is de samen werking tussen Jolanda en Carolien echt geweldig om te ervaren. Je gaat merken dat je er super veel energie van krijgt en echt je "shit" gaat opruimen die je belemmeren om dingen te gaan doen, zodat je bedrijf weer tot bloei kan komen. Er is in korte tijd zoveel veranderd binnen mijn bedrijf! Ik heb alles omgegooid. Ik merk nu al dat mijn klanten super enthousiast zijn.

Patrica Schijf

Eigenaar Body Skin Balance

Workshop Makkelijker zichtbaar zijn

t.w.v. € 333,-

jolanda & carolienDeze workshop helpt je om weer natuurlijk zichtbaar te worden, zodat je zonder angst, schaamte en onzekerheid de wereld kunt laten zien wie jij bent en wat je hier op aarde te brengen hebt ♥ "Ik klik de pagina weg en ga het eerst nog even zelf proberen"

Wij kennen onze klanten en weten dat jij nu denkt: “Ik ga het eerst nog even zelf proberen.”. Mogen wij je een eerlijke vraag stellen? Wat heeft even zelf proberen je tot nog toe opgeleverd? 


Als je niks doet dan blijf je je onbewust van je aangeleerde overtuigingen die jouw belemmeren. Iedereen zou zijn of haar eigen waarheid moeten en kunnen leven, maar om het ten volle te kunnen ervaren moet je eerst even wat tackelen. En als jij daar nu mee begint, dan ziet jouw leven er over een jaar zeker weten heel anders uit!