Wat is jouw unieke spirituele kracht?
02 juni 2019 

Wat is jouw unieke spirituele kracht?

Heb jij weleens het gevoel dat je dingen weet of voelt die je eigenlijk niet kunt weten?

Bijvoorbeeld…

  • Weten dat iemand verdrietig is, terwijl die persoon aangeeft dat er niets aan de hand is wanneer je er naar vraagt.
  • Dat je steeds hoofdpijn voelt, altijd op het moment dat je juist aan die ene persoon denkt.
  • Voelen dat iets niet goed af gaat lopen, terwijl het pas morgen plaats gaat vinden.
  • Energieën/spirits/geesten (hoe je het maar wilt noemen) zien
  • Emoties voelen op bepaalde plekken, bijvoorbeeld op plekken waar gevochten is, in kastelen of kerken, oude huizen. Misschien hoor je zelfs wel geluiden of stemmen die niet thuishoren in het nu


Spirituele kracht

Het is allemaal onderdeel van het spirituele stuk in jezelf. Ik ben ervan overtuigd dat ieder mens spiritueel is. En dat dat niet aan een enkeling is toevertrouwd.

Het is alleen net als met voetballen, de één is bijzonder getalenteerd en is profvoetballer, de ander voetbalt vooral voor de lol en voor de derde helft. En nog weer een ander houd meer van tennis.

Je gaat er vooral om dat je het niet zoekt in een ‘te ver van je bed show’. Spiritualiteit is natuurlijk. Kijk eens naar de moeder, die het kind over de zere knie strijkt, wanneer het gevallen is. Dat is een vorm van magnetiseren. En wie kent het niet dat je ineens aan een bepaald persoon denkt en plots krijg je een appje of staat die persoon voor je neus. Een simpel, maar alledaags voorbeeld van gedachtekracht en/of telepathie.

In de vijfde module van TRIP gaat het om jouw unieke spirituele stuk. Je gaat ontdekken hoe dat eruit ziet en wat het voor jou en voor anderen kan betekenen.


Misschien ben jij al wel spiritueel coach maar merk je dat er nog veel meer in jou zit, dan dat er nu uit komt.

Wat zou het voor jou betekenen om, door middel van TRIP nog meer vanuit je spirituele kracht te gaan leven? Je de tools in handen krijgt om om te gaan met jouw unieke spirituele kracht. Je nooit meer angst hoeft te hebben voor het onbekende, omdat je hebt ontdekt dat het een onderdeel van jezelf is.


Liefs,

Jolanda

Over de schrijver
Reactie plaatsen