Vraag jij wel eens om hulp?

Vraag jij wel eens om hulp?


Het is niet voor iedereen weggelegd…..

….. inzichten verkrijgen vanuit een mentor of een coach.


Het is alleen voor mensen die beseffen dat je echt blinde vlekken hebt als het aankomt op objectief naar jezelf kijken.


Hulp vragen van een mentor of een coach houdt in dat je: 

  • het niet meer alleen hoeft te doen
  • je met jezelf aan de slag wilt gaan, met de hulp van een ander, en daardoor zul je veel sneller ontwikkelen omdat je ook je blinde vlekken onder ogen krijgt
  • JA zegt tegen jezelf en erkent dat jij van waarde bent
  • het heft over je eigen leven in handen neemt
  • weet dat je nog niet alles weet, maar erkent dat de antwoorden in jezelf te vinden zijn. 
  • wilt veranderen waardoor je ontdekt wie je in diepste wezen bentNiet elke coach zal goed bij jou passen. Kies vanuit je gevoel. Kijk goed waar het klikt, waar je teksten leest die je aanspreken en waar je hart een beetje sneller van gaat kloppen. 


10 jaar geleden heb ik de hulp ingeroepen van mijn mentor. En het heeft me zoveel gebracht. Zowel de diepe dalen als de hoge bergtoppen. Maar doordat ik die ontwikkeling ben aangegaan, ongeacht wat er op mijn pad kwam, ben ik nu waar ik wil zijn.


Ik besef me dat ik nooit zonder een mentor of een coach zou kunnen. Er is altijd mogelijkheid tot persoonlijke groei en het helpt me om scherp te blijven, verbonden te blijven met wie ik in diepste wezen ben, en daarin weer nieuwe stukken ontdek.


Op het pad van je leven kom je verschillende mensen tegen, die jou verschillende inzichten geven, altijd komt dat op je pad, wat je op dat moment nodig bent. Maar wanneer je op dat moment in een situatie zit, kun je dat niet altijd zien.

Ik word zo blij wanneer ik iemand kan helpen, om juist die inzichten te geven waar ze op dat moment net niet bij kunnen, waardoor de transformatie in hun leven zoveel groter wordt! Het gaat erom wat JIJ wilt in dit leven. Want je bent hier voor JEZELF. “When you're authentic, you're incredible

I like the view behind your eyes

There was no one else who could break it down

And cut right through to the heart


It would be so good to see the real you again

It's been a long time, my friend

If this is the last song of your life

Then I'm inviting you to get it right”

Artist: P!nk Song:

Last song of your live.

Album: Hurts 2B human


Heb jij het gevoel dat ik jou kan helpen? 

Download dan eerst eens mijn e-book De 5 stappen naar leven vanuit je spirituele kracht.

Zo kan je kennis maken met mijn werkwijze en voel je vanzelf of wij een match zijn ♥ 


Liefs,

Jolanda

Over de schrijver
Reactie plaatsen