Het geheim om vanuit ECHTE Vrijheid te gaan leven!...voor mensen die ontdekt hebben dat ze zelf verantwoordelijk zijn voor de verandering die  ze willen zien in hun leven!

Het geheim om vanuit ECHTE Vrijheid te gaan leven!


...voor mensen die ontdekt hebben dat ze zelf verantwoordelijk zijn voor de verandering die  ze willen zien in hun leven!

Om te leven vanuit Vrijheid kan je verschillende dingen proberen…


Waarschijnlijk heb je dat ook al wel gedaan… 
Maar als je jouw leven helemaal uitkleed naar wat het werkelijk is, is het niet zo ingewikkeld:


  • Als jij jezelf niet kent, weet je ook niet welke gedachten, overtuigingen en emoties  jou gevangen houden.

  • Je kan niet in Vrijheid leven als je niet weet hoe je uit die vicieuze gevangenis van gedachten, overtuigingen en emoties kunt komen


Dus: 


 

De mate waarin jij verantwoording neemt voor Vrijheid in jouw leven bepaalt in hoeverre jij werkelijk jezelf kunt Zijn.


De bewuste persoon die precies weet waar gedachten, overtuigingen en emoties vandaan komen en welk effect ze hebben op het leven, belandt nooit meer in de vicieuze cirkel van een leven dat geleefd wordt door omstandigheden. Die maakt bewuste keuzes los van de mening en overtuiging van een ander.
En dat is het simpele geheim van echt Vrij Zijn....

Ook als je alles al geprobeerd hebt?


Juist als je alles al geprobeerd hebt!


#BEYOUROWNGURUNu is alleen de vraag …. 


Hoe haal je de wirwar van gedachten, overtuigingen en emoties uit elkaar en hoe transformeer je die naar Volkomen Vrijheid? 1123+

blije klanten

496+ Trippers

New things every day!

11+

jaren ervaring

Ik heb een Volkomen Vrij leven waar de meeste mensen van dromen…

Je snapt dat ik TRIP niet neer hebt gezet omdat ik geboren ben als een Guru. Oftewel..dat ik vanaf dat ik klein was het elven al had ontrafeld... Integendeel!
Ja, ik werd geboren als een bewust kind dat alles al wist, maar gaandeweg mijn leven sloten de registers naar de andere dimensie en werd ik gevormd door mijn Ego, de stem in mijn hoofd en de wil van mijn emoties. Het heeft me werkelijk jaren gekost om van dit ego te doorgronden, laat staan er vanaf te komen, maar het is gelukt. Ik ben volkomen vrij van mijn gedachten, mijn overtuigingen en mijn emoties waardoor ik kan Zijn wie ik werkelijk diep van binnen ben. 

Inmiddels weet ik

– Wat gedachten eigenlijk echt zijn en hoe je deze ‘uit’ kan zetten zodat er eindelijk rust ontstaat in dat drukke hoofd.


– Waarom aangeleerde overtuigingen zorgen voor aangepast gedrag en je constant jezelf wegcijfert of overgaat tot please-gedrag, ook al wil je dat helemaal niet. 


.....en waarom dit killing is voor de vrijheid ervaren waar je zo naar op zoek bent!


– Dat een Volkomen Vrij leven afhangt van jezelf en niet van andere mensen om je heen. Oftewel dat je zelf de verantwoording dient te pakken om te kunnen Zijn wie je werkelijk bent…


– Hoe je de oplossing voor jouw problemen altijd in jezelf kunt vinden en daar feitelijk gezien niemand anders voor nodig hebt. #beyourownguru


Stop met loslaten en begin met vastpakken
incl. gratis support en feedback op je opdrachten!

nu van 59 voor 44,25  euro! 

Omdat ik in mijn coachingtrajecten als transformatiecoach ontdekte dat veel mensen geen geld hebben om een 1op1 traject van 25 weken te kunnen betalen, besloot ik een TRIP To FREEDOM te maken. 


Zodat steeds meer mensen toegang krijgen tot een Volkomen Vrij leven 

De VIP TRIP bracht mij een compleet nieuw leven. Zoveel anders dan een jaar geleden. Ik voel me zo vrij, zo fijn.

Voel me zo verbonden met mijn spiritualiteit. Ik wist niet dat leven op deze manier kon.Zo ontzettend fijn dat ik niet meer dag in dag uit door wel 1000 dingen per dag geraakt wordt. Dit is pas echt LEVEN!

Lieve Jolanda, je bent fantastisch! Ik vond de TRIP reis echt geweldig. Hoe gek het ook klinkt ik vind het zo heerlijk dat ik door die mega diepe pijn stukken ben gegaan en dat jij er altijd voor me was. En ik ben je eeuwig dankbaar voor het verschil in mijn leven wat is ontstaan door die trip reis van 25 weken. Alles viel op zijn plek, ik voel me weer zo fijn en zo vrij. Hele dikke knuffel en kusjes van mij!

Evi Lemmens - Liefs van Evi
Door VIP TRIP kreeg ik enorm veel inzichten hoe ik mijn leven aanpakte maar ook hoe ik het niet meer wil hebben.

Ook zeker mijn aanpak hierin aangepast. Ik heb geleerd meer te voelen en hierop te vertrouwen, al vind ik dit nog niet fijn soms.
ik vind je eerlijk en direct. Ik hou hier zelf ook erg van. En je hebt me heel veel zelf laten doen in plaats van het voor te kauwen.

Het mooiste wat ik ontdekt heb is het vinden en voelen van mijn eigen kracht!Dank je wel Jolanda, je bent een enorm mooi en lief mens met een hart op de goede plek

Melissa Ramautar - By Melissa

Het mooiste inzicht dat ik in de VIP TRIP kreeg is dat ik op dit moment precies ben waar ik moet zijn! Ik voel nu veel meer rust.

Vertrouwen op mijn intuïtie en vele overtuigingen die niet (meer) bij mij passen heb ik  opgeruimd. Ik sta nu krachtiger en sterker. Niet vanuit moeten, maar vanuit willen. Ik neem veel meer beslissingen vanuit voelen.

Ik heb echt mega veel opgelegde overtuigingen opgeruimd die mij niet (meer) dienden.Je hebt de gave om de ander op zijn/haar gemak te stellen, zicht goed te voelen zoals hij/zij is en jouw inzichten helpen echt om jezelf snappen. Waarom je iets ziet, voelt, of op wat voor manier dan ook ervaart. Dat is zo fijn en verhelderend!

Anneloes Mulder - Essential Oils

Hoe je werkelijk jezelf kunt Zijn en Volkomen Vrij kan gaan leven zodat je geen rekening meer hoeft te houden met de mening van anderen...

Omdat ik in mijn coachingtrajecten als transformatiecoach ontdekte dat veel mensen geen geld hebben om een 1op1 traject van 25 weken te kunnen betalen, besloot ik een TRIP To FREEDOM te maken. 


Zodat steeds meer mensen toegang krijgen tot een Volkomen Vrij leven Ik wil Volkomen Vrij leven! 
44,25 euro incl. GRATIS support en feedback op al jouw vragen en opdrachten

Creëer een ijzersterke eigenwaarde zodat jij Vrij kunt Zijn om jouw keuzes te maken in plaats van jezelf steeds maar weg te cijferen voor een ander! 

De deuren die open zijn gegaan, Magie bestaat echt.
Lieve Jolanda, je begeleiding is helemaal top.


De inzichten, de feedback, je tussentijdse mooie behandelingen en persoonlijke contact ( doorvoelsessie en de 1 op 1) hebben zo veel goeds gedaan. Je bent altijd betrokken en weet me echt te raken. Dank je wel.
José Eijzenga


José Healing
Wat ik echt heb opgelost is dat ik veel beter voel wat ik wil en emoties niet meer relativeer/omdenk

Ik schiet minder in de actie/fix stand op triggers, ik kan wat er gebeurt (zeker binnen het gezin) er meer laten zijn, zonder het naar me toe te trekken. Wat ik ook 'heb opgelost' is dat ik mezelf veel meer verbonden voel met mijzelf/mijn ziel, ik voel me niet zo vaak meer eenzaam. 

Ilone Siers


Gepest als kind

TRIP heeft mij gebracht dat ik eindelijk weer weet wie ik ben en waar ik voor sta. 

Het heeft me geleerd hoe ik om kan gaan met emoties in plaats van ervoor weg te rennen.


Ik hoef niet altijd overal iets mee of ik hoef ook niet overal op te reageren. Accepteren dat dingen zijn zoals ze zijn en er niet steeds tegen vechten.
Kayleijgh an der Klugt


Ambitous Rebels

Dit is wat je in de TRIP To FREEDOM vindt:

Welk effect jouw gedachten op jouw leven hebben en hoe je daar een stokje voor kunt steken zodat je je vrij bent van dat belemmerende stemmetje in je hoofd wat jou steeds maar tegenhoudt om te doen wat je werkelijk wilt doen. Waarom je opvoeding bepalend is voor jouw leven en hoe je JOUW aangeleerde overtuigingen tackelt waardoor je geen onzekerheid meer voelt, niet meer in angst leeft, minder piekert en niet altijd en overal jezelf maar wegcijfert. Hoe je eerdere (vervelende of traumatische) ervaringen in jouw leven kunt doorgronden door op zoek te gaan naar de emoties die zich in jouw systeem bevinden en die een trap onder de kont kan geven op een manier die echt werkt! ( dus niet loslaten… maar ze echt weghalen) zodat je die Volkomen Vrijheid gaat ervaren.Wat jouw lichamelijke klachten je eigenlijk te vertellen hebben en hoe ze een leidraad kunnen zijn voor het vinden van oplossingen voor de problemen waar je in je leven tegenaan loopt. 


Hoe je weer een oprechte verbinding kunt krijgen met je spirituele kracht waardoor je (weer) diepere connecties met anderen aan kunt gaan en mensen in je leven aantrekt die echt bij je passen. 

Voor maar 44,25 euro

Je snapt natuurlijk dat deze opsomming slechts de hoofdlijnen van de TRIP To Freedom laat zien

Want er is nog meer zoals:


Video opdrachten en boodschappen

In deze video’s leg ik je precies uit hoe gedachten, overtuigingen en emoties werken en hoe jij dat kunt implementeren in je leven. 


Besloten supportgroep

Naast heel veel praktische kennis en opdrachten ontvang je ondersteuning in een besloten supportgroep waar jij antwoord krijgt op al je vragen. 


Makkelijke app

Praktische app waardoor je overal en altijd aan de slag kan met je opdrachten en oefeningen zodat dit niet weer de zoveelste cursus wordt die weer op de plank komt te liggen.

Doe mij maar een ticket naar Freedom met 25% korting 
incl. GRATIS support en feedback op al jouw vragen en opdrachten!