Eén maand gratis toegang


Ontdek je paranormale gave en leer 100% vertrouwen op jouw spirituele kracht

De afgelopen jaren heb ik mijn cursussen, webinars, challenges, masterclasses en trainingen  in verschillende vormen aangeboden. Deze losse trajecten maken nu plaats voor één compleet pakket waarmee jij op je eigen tempo en in je eigen tijd kunt werken aan jouw eigen, natuurlijke, spirituele groei.


30 dagen GRATIS toegang tot al mijn trainingen en cursussen zodat je jezelf volgen je natuurlijke spirituele flow gaat ontwikkelen.


Hoe lekker is het om me-time te pakken in je zomervakantie en na je zomervakantie ook echt uitgerust en in balans het leven weer in kunt stappen!! 

Jaaaa, dit wil ik ♥
30 dagen gratisnull


"Het mooiste inzicht wat ik in TRIP heb gekregen is dat ik relaxter door het leven kan gaan. Dat ik het goed doe zoals ik het doe. Ik vond het heel fijn dat je me al snel hebt laten merken dat ik op je kon vertrouwen, dat je in huis hebt wat ik nodig had. Je bent vriendelijk, open en empatisch. Het meest indrukwekkende vond ik de kaarten waar ik mee moest werken die als vanzelf binnenkwamen en wat een effect ze hebben. Er is meer gebeurd dan ik verwacht had, ik wilde alles opruimen en dat is op, een eigenlijk gemakkelijke manier goed gegaan."


Annemieke Huijbens

null


"Het mooiste inzicht wat ik in TRIP heb gekregen is dat ik relaxter door het leven kan gaan. Dat ik het goed doe zoals ik het doe. Ik vond het heel fijn dat je me al snel hebt laten merken dat ik op je kon vertrouwen, dat je in huis hebt wat ik nodig had. Je bent vriendelijk, open en empatisch. Het meest indrukwekkende vond ik de kaarten waar ik mee moest werken die als vanzelf binnenkwamen en wat een effect ze hebben. Er is meer gebeurd dan ik verwacht had, ik wilde alles opruimen en dat is op, een eigenlijk gemakkelijke manier goed gegaan."


Annemieke Huijbens

Dit is wat je 1 maand lang GRATIS krijgt

30 dagen GRATIS


toegang tot alle betaalde meditaties
GRATIS live groepssessies over het ontwikkelen van je paranormale gaven
30 dagen GRATIS toegang tot alle cursussen en trainingen die ik heb gemaakt* (er komen er steeds meer bij!)
30 dagen GRATIS toegang tot alle replays van de live membersessies
(*met uitzondering van het 25 weken traject)

Trip live sessies

Ik weet uit ervaring dat trainingen en boeken na aanschaf vaak op de plank belanden. Je wilt wel met jezelf aan de gang, maar er zijn nog zoveel andere dingen in het leven die jouw aandacht vragen. 


Als je niet uitkijkt dan maak je de training niet eens af!


Daarom organiseer ik speciaal voor mijn TRIP members elke maand diverse LIVE sessies zoals: webinars, workshops en masterclasses. Gerelateerd aan de verschillende trainingen en cursussen die je kunt volgen of over diverse spirituele onderwerpen zoals heldervoelen, mediumschap en omgaan met emoties.


Het enige wat je hoeft te doen is meedoen! #beyourownguru


Member worden!

Trip meditaties

De afgelopen jaren heb ik diverse meditaties gemaakt die je als TRIP member meteen kunt doen. Met de meditaties kun je je energetisch systeem opschonen, je emoties triggeren, tot rust komen, inzichten in jezelf verkrijgen of sterker in je schoenen gaan staan. 


Door regelmatig een begeleide meditatie of klankbad te doen ontdek je struggles en diepere lagen in jezelf waar je je nog niet bewust van bent.


Bijvoorbeeld de betaalde meditatie: “Herenig je met jezelf’. Deze meditatie is speciaal gemaakt om kindstukken aan te pakken en te helen. 


Het enige wat je hoeft te doen is in de stilte afdalen! #beyourownguru


Lid worden!

Trip trainingen

Als TRIP Member krijg je toegang tot alle cursussen en trainingen* die ik heb gemaakt.

(*met uitzondering van het 25 weken traject) 


En daar komen er steeds meer bij, waar je als member direct toegang toe hebt. Zo is er altijd weer iets nieuws te ontwikkelen in jezelf! 


Je kunt trainingen volgen via de TRIP Community omgeving of in de app.

Deze trainingen kun je op eigen tempo gaan volgen! 

Paranormale gaven

TRIP Clean your system

(± 6weken)

t.w.v. € 249, GRATIS als member

Maak je energetisch systeem eens goed schoon, zodat er ruimte ontstaat voor verbinding met jouw spirituele kracht en je eindelijke korte metten maakt met die struggles in je leven!


Zodat je kunt gaan leven zoals JIJ dat wilt!!


- Makkelijke online leeromgeving, werken in je eigen tempo

- 5 modules vol met tips, tricks, video lessen en opdrachten

- werkboek vol oefeningen

- Supportgroep in Community

TRIP Energieboost

t.w.v. € 49, GRATIS als member

Geef je energetisch systeem een boost en herstel de verbinding met je spirituele kracht. Deze cursus werkt als een onderhoudsbeurt voor je energetisch systeem.- Ontdek hoe je energetisch systeem werkt

- Maak kennis met je chakra's en leer hoe ze werken

- Ruim oude energetische rommel op

- Krijg een schone en pure verbinding met je spirituele kracht

- Zie het als een APK wanneer je veel last hebt van prikkels van buitenaf

- Supportgroep in Community

TRIP Tarotkaarten leggen

(± 7 weken)

t.w.v. € 347, GRATIS als member

Altijd al tarotkaarten willen leggen? In deze training leer je hoe je dat vanuit je eigen intuïtie doet. Ieder mens is verschillend en ieder mens heeft zijn eigen unieke spirituele kracht.


Ook als jij dit zelf bent ♥


De Tarotkaarten gaan leggen zoals ze met JOU communiceren!

- 9 modules vol met tips, tricks, videolessen en opdrachten

- Naslagboek en legpatronen

- Supportgroep in Community

Foto's lezen

TRIP Foto's lezen

t.w.v. € 15, GRATIS als member

Ontcijfer de boodschappen die verborgen liggen in foto's, voorwerpen of omgevingen. Leer de energie lezen en voelen en maak anderen blij met een boodschap van hun dierbaren.


Gebruik je spirituele kracht!


- Ontdek je eigen symbolische energetische taal

- Werkboek vol oefeningen

- 4 modules vol met tips, tricks en heel veel opdrachten

- Supportgroep in de Community

TRIP Ontdek je paranormale gaven

(7 weken)

t.w.v. € 349 GRATIS als member
Wil jij je paranormale gaven ontdekken en (verder) ontwikkelen?
Gebruik je paranormale gaven in de praktijk!

- Ontdek of je helderziend, helderhorend, helderweten en/of heldervoelend bent.
- Ontdek hoe je boodschappen en inzichten kunt ontvangen.
- Gebruik je paranormale gaven in de praktijk
- Praktische opdrachten
- In eigen tijd en tempo te volgen
- Online leeromgeving
- Livesessie om begeleid te oefenen
- Supportgroep in de Community

TRIP Connect met jezelf

Een korte training om de connectie met jezelf te herstellen. Deze training is steeds te herhalen wanneer je merkt dat je vastloopt of ergens weerstand voelt.Kom weer bij je natuurlijke spirituele kern!


- Ontdek waar je struggle vandaan komt en pak deze aan

- Online leeromgeving

- In eigen tijd en tempo te volgen

- Supportgroep in de Community

Diverse trainingen

TRIP Soon to come

Er zullen per kwartaal nieuwe trainingen toegevoegd worden

Altijd vanuit de visie:

'Je spirituele kracht zit allang in je, je moet het alleen nog vinden'!

Denk aan:

- Kaarten leggen t.w.v. € 134,-

Klankschalen t.w.v. € 134,-

- etc.

GRATIS TRIP MEMBER WORDEN ♥
per maand op te zeggennull


"Als dit zo door blijft gaan dan ben ik de koning te rijk!! 🙂 Het is zo'n verrijking om gewoon mezelf te voelen, zonder al die extra hormonen. Wellicht zit ik door alle gave ervaringen nog op een wolk waardoor het allemaal wat intenser voelt, maar dat het me dit ook gebracht heeft vind ik gewoon super. Had ik niet gedacht toen ik er aan begon. En dat ik ook een spiritueel vermogen heb. Heel erg gehoopt en zie daar …. tada ... ik heb het, supercool! En ook dat die kaarten zoveel voor me hebben gedaan, heel bijzonder. En dat je shit opruimen, zoveel meer ruimte geeft om te kunnen groeien."


A. Aasman

null


"Als dit zo door blijft gaan dan ben ik de koning te rijk!! 🙂 Het is zo'n verrijking om gewoon mezelf te voelen, zonder al die extra hormonen. Wellicht zit ik door alle gave ervaringen nog op een wolk waardoor het allemaal wat intenser voelt, maar dat het me dit ook gebracht heeft vind ik gewoon super. Had ik niet gedacht toen ik er aan begon. En dat ik ook een spiritueel vermogen heb. Heel erg gehoopt en zie daar …. tada ... ik heb het, supercool! En ook dat die kaarten zoveel voor me hebben gedaan, heel bijzonder. En dat je shit opruimen, zoveel meer ruimte geeft om te kunnen groeien."


A. Aasman

TRIP supportpakket

Heb jij behoefte aan persoonlijke begeleiding tijdens een cursus of training? Of wil jij een op maat gemaakt coachingtraject volgen, gericht op jouw specifieke struggle? Hiervoor bied ik mijn TRIP Supportpakket aan. Een serie van 5 videogesprekken van een uur. Los te boeken naast het abonnement.

 

Jij maakt de keuze waar je het supportpakket voor wilt gebruiken en wanneer je het in wilt zetten. 


#beyourownguru30 dagen lang met je natuurlijke spirituele ontwikkeling aan de slag 


gegarandeerd resultaat! 

Meld je nu aan!
30 dagen GRATIS


Het abonnement is maandelijks opzegbaar
Alle TRIP trainingen en cursussen
Nieuwe trainingen die per kwartaal worden toegevoegd
Minimaal 12 x webinar
Minimaal  8 x  masterclass/gastspreker
Diverse challenges door het jaar heen
Toegang tot TRIP Member live sessies
Alle replays van de TRIP Member Sessies
Mogelijkheid tot boeken van 1op1-sessies met supportpakket (niet bij de prijs inbegrepen)
Totale waarde meer dan € 1430,- !
Jolanda PouwelsAanmelden

Inmiddels hebben al veel mensen ervaren hoe krachtig TRIP is en hoe simpel en succesvol de TRIP methode werkt. Daarom kan ik je met grote zekerheid zeggen dat dit ook voor jou gaat werken! Mocht je echt niet tevreden zijn, dan kun je binnen 14 dagen je geld terug vragen. Zonder gedoe storten we direct het hele bedrag terug.
30 dagen gratis toegang


Het abonnement is maandelijks opzegbaar
Jolanda PouwelsAanmelden

Inmiddels hebben al veel mensen ervaren hoe krachtig TRIP is en hoe simpel en succesvol de TRIP methode werkt. Daarom kan ik je met grote zekerheid zeggen dat dit ook voor jou gaat werken! Mocht je echt niet tevreden zijn, dan kun je binnen 14 dagen je geld terug vragen. Zonder gedoe storten we direct het hele bedrag terug.
30 dagen gratis toegang


Het abonnement is maandelijks opzegbaar