Mijn e-book is niet meer te downloaden...

In plaats daarvan deel ik graag mijn geheim met jou!

Je leest het hieronder ♥ 

'Het geheim van de smid!'

Hoe kan het toch dat je, ondanks dat het helemaal niet slecht gaat als ondernemer, er toch nog iets blijft zeuren. Een onbestendig gevoel dat het nooit genoeg is. Dat het nooit goed genoeg is... 

Het vage weten dat er nog iets mist, maar er volkomen de vinger niet op kunnen leggen wat dat dan is. 


Vaak heeft dit te maken met 'vroegah'. Met gebeurtenissen uit je leven toen je nog heel klein was. Gebeurtenissen die je niet bewust zo plaatst, want misschien had jij juist een heel toffe jeugd. Of misschien plaats je het juist heel goed omdat het helemaal niet zo tof was vroeger. 

Het maakt feitelijk gezien niet uit, want je ervaart nu onrust, onvrede, onzekerheid, onmacht, chaos, verdriet of welke andere emotie dan ook in jouw leven en in jouw onderneming. 

Dus, tijd om daar mee aan de slag te gaan en daarom stel ik je graag voor aan 'Het geheim van de smid!'

Hieronder zie je een kaart afgebeeld. Dit is één van de kaarten waar al mijn trajecten op gebaseerd zijn. Deze krachtige kaarten werken in je op diepere lagen en zij zijn het geheime wapen waar die fantastische resultaten mee behaald worden in mijn trajecten ♥


Wat te doen?

Stap 1) Kijk 5 minuten onafgebroken naar de kaart en merk op wat en waar je iets in je lichaam voelt of er bepaalde situaties in je bedrijf in je aandacht komen of dat je beelden ziet of misschien iets heel anders. 


Stap 2) Vul daarna de vragen op het formulier in en je ontvangt van mij persoonlijk feedback op wat jij ervaren hebt.

Let op: Er bestaan geen foute antwoorden!

Kaart

null

Formulier

Beantwoord na het kijken onderstaande vragen en je ontvangt van mij een mail terug ♥ 


Wat anderen hebben bereikt

null

null

null

Leef je waarheid!