Spiritueel coach

Hoe word je een spiritueel coach

 

H1: Hoe word je spiritueel coach?

Om spiritueel coach te worden is het belangrijk dat je je bewust bent van je paranormale gaven. Vanuit deze zintuigen krijg je boodschappen of inzichten binnen van waaruit je advies kunt geven aan je klanten.

Je kunt op eigen houtje je spirituele kracht ontwikkelen, maar je kunt ook diverse opleidingen of trainingen volgen om je paranormale gaven te leren kennen.

Het hangt ervan af wat jij je cliënt wilt bieden, maar ook waar jouw kracht of talent ligt.

 

H2: Wat doet een spiritueel coach

Een spiritueel coach helpt zijn of haar cliënten vanuit zijn of haar paranormale vermogens.

Over het algemeen zijn de cliënten uitbehandeld in de regulieren zorg waarna ze met hun al dan niet medisch hulpvraag bij eens spiritueel coach uitkomen.

Doordat een spiritueel coach inzichten en/of boodschappen krijgt vanuit zijn of haar paranormale vermogens gaat hij of zij voorbij aan ratio.

Hierdoor wordt de diepere oorzaak van lichamelijk of geestelijke klachten naar boven gehaald en kan er gewerkt worden aan de oorzaak van de klacht.

Elke coach heeft zijn eigen manier, afhankelijk van inzicht, talent en opleidingen/trainingen.

Als je spiritueel coach wilt worden is het heel belangrijk om goed te voelen welke manier met jou resoneert.

 

H3: Kan iedereen spiritueel coach worden?

Je hebt sowieso bepaalde kwaliteiten nodig die helpend te kunnen zijn.

Het is praktisch om sociaal, empathisch, geduldig, doortastend en invoelend te zijn. Daarnaast is helder kunnen communiceren in taal en geschrift erg handig om onder de knie te hebben. Enige kennis van geestelijke problematiek en medische klachten is niet verkeerd, maar vind ik persoonlijk niet een voorwaarde. Let op dat je, wanneer je niet medisch onderlegd bent, je dit te allen tijde meldt aan je cliënt.

Daarnaast moet je als spiritueel coach je eigen paranormale vermogens kennen en ontwikkeld hebben. Wanneer je hierin zeker bent en er 100% op kunt vertrouwen, kan je goede adviezen en boodschappen overbrengen.

 

H4: Welke opleidingen zijn nodig om spiritueel coach te worden

Het kiezen van een opleiding is heel persoonlijk. Er zijn diverse opleidingen op zowel MBO als op hbo-niveau te volgen waarmee je gecertificeerd levenstherapeut kunt worden. Sommige spiritueel coaches komen uit de reguliere geneeskunst en hebben hun medische papieren. Zij leren vaak door in de alternatieve geneeskunde.

Je kunt ook kiezen om workshops en diverse trainingen te volgen of boeken te lezen en jezelf op die manier te ontwikkelen.

Het ligt er volkomen aan wat je je cliënt wilt gaan bieden. Wil je alleen inzichten en boodschappen brengen, dan kan je afgaan op je eigen paranormale vermogens.

Wil jij je cliënt ook behandelen of een traject aanbieden dan is het wel zinvol dat je een gewenst resultaat behaald. Daarvoor zou je kunnen kijken welke methode jou aanspreekt en je daarin verdiepen en ontwikkelen.

Zoals bijvoorbeeld magnetiseren, klankschaal behandelingen, energetische massages, reiki, handoplegging, kaarten leggen, energetische behandelingen geven op afstand.

 

H5: Worden je behandelingen als spiritueel coach vergoed door de ziektekostenverzekering

Over het algemeen worden de consulten van een spiritueel coach niet vergoed door een ziektekostenverzekering. Op het volgen van een enkele hbo-opleiding na. Daarnaast heb je als spiritueel coach de (verplichte) mogelijkheid om je aan te melden bij een beroepsorganisatie. Via deze organisatie kan je regelmatig bijscholing volgen en op die manier kan je uiteindelijk in de vergoedingsregeling terecht komen. Dit is echter niet zomaar gedaan.

Over het algemeen zijn je cliënten al zo lang aan de gang met hun struggle of klacht dat het ze heel veel waard is om weer beter te worden. Ze zijn meestal bereid om geld te betalen.

Reactie plaatsen

This is your simple USP!

This area can be filled with content!

This is your simple USP!

This area can be filled with content!