Heldervoelen

Heldervoelendheid ontwikkelenHet is zeker mogelijk je heldervoelen te ontwikkelen. Hiervoor is het praktisch dat je je bewust bent van je paranormale gaven en je spirituele kracht. Daarnaast is een opgeschoond en onderhouden energetisch systeem een mooie basis om deze gave te boosten.Wat is heldervoelen

Heldervoelen is zaken waarnemen via je heldervoelendheid. Mensen ervaren dit op verschillende manieren. Zo voel je zaken die je via je reguliere zintuigen helemaal niet zou kunnen voelen.
Je kunt voelen hoe een ander persoon zich voelt. Dit kan de gemoedstoestand zijn, dus de emoties die een ander ervaart, maar ook letterlijk lichamelijke klachten.
Het kan ook zijn dat je situaties aanvoelt. Je loopt bijvoorbeeld een huiskamer binnen en je voelt dat er een vervelende sfeer hangt terwijl er toch gelachen en geklets wordt. Het kan zijn dat je dan de ruzie voelt die weer opgelost was vlak voordat jij binnenkwam.Oefeningen om je heldervoelen te ontwikkelen

Het heldervoelen kun je trainen en ontwikkelen. Door regelmatig in meditatie te gaan en je te focussen op wat je innerlijk voelt kan het zijn dat je de boodschappen makkelijker, sneller en duidelijker waarneemt. Focus je ook op de lichamelijke bevestiging die je eventueel binnen zou kunnen krijgen. Net als bij helderweten kan je deze opmerken na een inzicht vanuit je heldervoelen. Dit helpt je sneller het verschil op te merken tussen iets voelen wat van jezelf is en iets voelen via je helder aanvoelen. 

Daarnaast helpt het om ervoor te zorgen dat jouw energetisch systeem schoon is. Dit kan je doen door met regelmaat een energetische APK of energieboost te doen.Omgaan met heldervoelen

Het kan verwarrend zijn wanneer je je niet bewust bent van je heldervoelen. Je kunt veel prikkels ervaren waardoor je energetisch systeem overprikkeld raakt. Je ervaart dan klachten als extreme vermoeidheid, je bent prikkelbaar en hebt een kort lontje.
Niet gediagnosticeerd heldervoelen wordt net als helderweten regelmatig verward met psychische aandoeningen.

Ook als je je wel bewust bent van je heldervoelen kan je af en toe overprikkeld raken. Het helpt om je juist dan nog verder te ontwikkelen in je heldere gevoel en leert om de boodschappen en inzichten die je binnenkrijgt te gaan ervaren als een TV die op de achtergrond aan staat. Je kunt hiervoor altijd de hulp inroepen van een spiritueel coach.


Welke paranormale gaven zijn er nog meer?

Naast heldervoelen bestaan er nog meer paranormale zintuigen. Helderzien, helderweten, helderhoren, helderruiken en helderproeven. De laatste twee zijn zeldzamere vormen.

Reactie plaatsen

This is your simple USP!

This area can be filled with content!

This is your simple USP!

This area can be filled with content!