2e chakra - Sacraalchakra


Je tweede chakra bevindt zich in je buik, net onder je navel.

Het straalt de kleur oranje uit en is verbonden met het element water. Hier  zetelt je levensvreugde en de plek waaruit je verbindingen kunt  leggen.  

We geven ons letterlijk, maar ook figuurlijk bloot om op intieme  manier in contact te komen met de ander. Dit chakra staat namelijk  ook in verbinding met je seksuele verlangens. Vanuit dit chakra  ontstaat de behoefte naar een evenwichtig en licht bestaan. Dit is te  realiseren door je kwetsbaarder op te stellen.  Werking van het 2e chakra - Sacraalchakra

Bij een fijne werking: Levensvreugde en verbondenheid  

Bij een verstoorde werking: Niet kunnen genieten, impotentie, laag  libido, andere seksuele problemen.  

Gebied: Voortplanting en seksualiteit  

Fysieke connectie: Geslachtsorganen  


Klachten die bij het 2e chakra horen

Mogelijke psychische klachten die je kunt ervaren: Geen behoefte aan  seks en/of eten. Lusteloosheid. Obsessief gedrag en emotioneel  afhankelijk zijn van een ander.  

Mogelijke fysieke klachten: inwendig en uitwendige klachten omtrent  de geslachtsorganen. Ook nier- en menstruatieproblemen kunnen  voorkomen.  

Je energetisch systeem heeft talloze chakra’s. Chakra’s zijn punten in het lichaam waar energiebaan bij elkaar komen. Er zijn 7 hoofdchakra’s volgens de Westerse kijkwijze. Chakra’s geven je levenskracht en zijn bepalen voor de werking van je paranormale gaven.

Reactie plaatsen

This is your simple USP!

This area can be filled with content!

This is your simple USP!

This area can be filled with content!