Plotseling extreem moe


De oorzaak kan spiritueler zijn dan je denkt!

Het overvalt je zomaar. Vanuit het niets kun je amper nog een stap verzetten. Totale extreme vermoeidheid neemt compleet bezit van je.

Het kan zomaar zijn dat je de vermoeidheid van een ander persoon overneemt. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren als je bij iemand op visite bent, of op een terrasje zit of in de winkel vlak langs iemand loopt.

Soms is alleen al denken aan iemand of een situatie voldoende om de energie van die ander op te pakken. Dit gebeurt dan via je paranormale vermogens.Verschillende oorzaken van extreme vermoeidheid

Er zijn natuurlijk heel veel verschillende oorzaken van vermoeidheid. Belangrijk is om er zeker van te zijn dat de vermoeidheid niet uit je eigen systeem komt. Laat je dus altijd onderzoeken door je huisarts als de vermoeidheid maar blijft aanhouden of wanneer je het niet vertrouwd of er een vervelend gevoel bij hebt.Omgaan met je paranormale gaven

Wanneer blijkt dat je de energie van een ander persoon overneemt is het zaak om je te gaan verdiepen in de werking van je paranormale gaven. Dit kan per persoon verschillen.

Als je snel energie overneemt en daardoor plotseling extreem moe bent, probeer dan eens een flinke lange douche te nemen. Stromend water schoont je energetisch systeem op. Soms is handen wassen ook al voldoende.

Voor het ontwikkelen van je paranormale gaven kun je zelf diverse trainingen volgen of een spiritueel coach inschakelen.

Wanneer je leert hoe je je kunt beschermen tegen prikkels van buitenaf heb je ook veel minder last van het oppakken van de energie van een ander.Energetisch APK

Ieder mens heeft een energetisch systeem. Er lopen talloze energiebanen door je lichaam die samen komen op vaste punten in je lichaam. Deze worden ook wel chakra's genoemd.

Een mens heeft ontelbaar veel chakra's, maar de meest bekende zijn de 7 hoofchakra's.

Je kunt je voorstellen dat wanneer dit systeem vervuild is je moe wordt. Al het 'energetisch stof' dat je bij je draagt is extra ballast. 'Energetisch stof' ontstaat door (heftige) emoties en of gebeurtenissen, maar ook door mensen waar je mee omgaat of plaatsen waar je komt.

Je paranormale vermogens werken ook via je energetisch systeem. Logisch dus dat een schoon energetisch systeem veel heldere en snellere inzichten geeft dan een vervuild systeem.

De TRIP energieboost werkt via een methode die gebaseerd is op het schoonmaken van je hoofdchakra's. Al je energiebanen komen uiteindelijk uit in de 7 hoofchakra's. Als je ervoor zorgt dat de hoofdchakra's in balans zijn, dan heeft dat logischerwijs effect op je gehele energetische systeem.


Lees ook de volgende artikelen in de top 3 over lichamelijke klachten:

De relatie tussen stress en lichamelijke klachten
Hoe je van je vermoeidheid afkomt
5 tips om echt te transformeren
Reactie plaatsen

This is your simple USP!

This area can be filled with content!

This is your simple USP!

This area can be filled with content!