Energieboost

Ieder mens heeft wel eens een dipje. Een periode waarin hij of zij zich moe voelt, een beetje down is of geen zin heeft in wat dan maar ook. Schijnbaar is je energievoorraad behoorlijk opgebrand. Tijd voor een energieboost.


De meeste mensen denken bij een energieboost aan gezond eten, sporten, iets leuks doen of extra vitamines tot je nemen. Maar wist je dat er ook een energieboost bestaat die van binnenuit op kunt starten? Dus vanuit je eigen systeem.


Energetisch systeem

Ieder mens heeft een energetisch systeem. Er lopen talloze energiebanen door je lichaam die samen komen op vaste punten in je lichaam. Deze worden ook wel chakra’s genoemd.
Een mens heeft ontelbaar veel chakra’s, maar de meest bekende zijn de 7 hoofchakra’s.
Je kunt je voorstellen dat wanneer dit systeem vervuild is je moe wordt. Al het ‘energetisch stof’ dat je bij je draagt is extra ballast. ‘Energetisch stof’ ontstaat door (heftige) emoties en of gebeurtenissen, maar ook door mensen waar je mee omgaat of plaatsen waar je komt.


Chakra's gebruiken voor een energieboost

De TRIP energieboost werkt via een methode die gebaseerd is op het schoonmaken van je hoofdchakra’s. Al je energiebanen komen uiteindelijk uit in de 7 hoofchakra’s. Als je ervoor zorgt dat de hoofdchakra’s in balans zijn, dan heeft dat logischerwijs effect op je gehele energetische systeem.


Waarom een energieboost je paranormale gaven versterkt

Je paranormale vermogens werken ook via je energetisch systeem. Logisch dus dat een schoon energetisch systeem veel heldere en snellere inzichten geeft dan een vervuild systeem. 


Misschien vind je dit ook interessant om te lezen:

Iedereen is paranormaal, ook al denk je dat je het niet bent

5 tips om te ontdekken wat jouw spirituele kracht is

Begin bij het begin
Reactie plaatsen

This is your simple USP!

This area can be filled with content!

This is your simple USP!

This area can be filled with content!