Je eigenwaarde boosten, hoe doe je dat nou eigenlijk?

Jij bent verantwoordelijk voor wat jij wilt in dit leven, voor wat je voelt en hoe je reageert op wat een ander zegt of doet.

Wanneer jij geen verandering brengt in jouw patronen of de gedachten en gevoelens die je hebt  zal je altijd zorgen blijven houden.

Ga jij het gesprek met je manager niet aan, of ga je niet op zoek naar een andere baan zal je altijd ontevreden blijven op je werk.

Als jij in die foute relatie blijft, of niet uitspreekt wat het is wat er echt in je hart leeft zal je nooit die leuke relatie krijgen waar je zo naar verlangt.

Allemaal zijn we ‘belast’ met aangeleerde overtuigingen. Uit je opvoeding, door je omgeving, uit je eigen aannames. Wanneer we leven volgens deze aangeleerde overtuigingen i.p.v. leven naar dat wat we ten diepste willen, ontstaat er frictie in je systeem.
die frictie die je voelt is stress en zorgt voor een lage eigenwaarde.

Als je niet goed luistert naar wat het is wat jij echt wilt en je niet wilt kijken naar hoe jij omgaat met je emoties en dat stemmetje in je hoofd, gaat je lichaam reageren op de frictie die het voelt.

Ze wil je waarschuwen voor wat er niet goed gaat in jouw systeem. Ze geeft een signaal af om je te helpen te werken aan jezelf.

Ga op zoek naar jouw waarheid en leef die! Door dat te doen ga je je eigenwaarde boosten in plaats van die waarde steeds maar weer uit een ander te willen halen.