Over Jolanda

Mijn naam is Jolanda. Als spiritueel coach begeleid ik jou op de TRIP van jouw spirituele ontwikkeling, zodat je leert te ontdekken wat jouw spirituele kracht is. Ik geloof dat iedereen paranormaal begaafd is, zelfs als je gelooft dat jij dat niet bent. 


Je herkent het vast wel. Je vermoedt dat je spirituele gaven hebt, maar vraagt jezelf geregeld af of je het niet verzint en vindt het moeilijk om te vertrouwen op wat je waarneemt. Je gaat op zoek in het grote spirituele woud en ziet door de bomen het bos niet meer.


Er is zoveel te vinden, dat je bijna niet meer weet waar je moet beginnen. Het overweldigt je en je wordt er onzeker van.


Wat veel mensen niet weten is dat het antwoord en de bevestiging die je zoekt, gewoon in jezelf ligt.


Oftewel ‘BE YOUR OWN GURU’

Waar gaat jouw spirituele hart harder van kloppen?

Wat is jouw interne waarheid? 

Wat werkt voor jou heel krachtig?

Als spiritueel coach begeleid ik je graag op de TRIP in jouw spirituele ontwikkeling zodat je leert te ontdekken wat jouw specifieke spirituele kracht is.

Ik word zo blij wanneer ik mensen hierbij kan begeleiden. Ik weet hoe gelukkig ik ben, en ik gun dat alle mensen om mij heen!

Mijn verhaal

Als kind al nam ik zaken waar die aan anderen voorbij gingen. Ik merkte stemmingen en gevoelens van andere mensen op, wist wanneer iemand loog en wanneer iemand bijvoorbeeld ernstig ziek was, maar dat zelf nog niet wist.  Dat vond ik heel normaal, totdat ik in mijn pubertijd kwam. Ik had niemand die me begeleidde met het ontwikkelen van mijn intuïtie en ik raakte in de war. Ik kon geen onderscheid meer maken tussen wat ik zelf voelde en wat ik bij andere mensen voelde.


Toen ik begin twintig was kwam, via wegen die al lang uitgestippeld waren, eindelijk mijn mentor en leermeester tegen. Zij stelde me gerust en leerde me omgaan met mijn spirituele kracht, die we naar mijn idee allemaal bezitten. Dat was het moment waarop mijn reis door diverse opleidingen begon:

null  alternatief psycho-therapeut

null  tarot therapeut

null  tattva therapeut

null  tattva trainer

null   coaching van individuen en                  groepen

null   mediumschap

null  tattva trainer

null   coaching van individuen en groepen

null   mediumschap

null  magnetiseren

null  klankschalen

null   automatisch schrift

null  lezen van foto’s/sieraden

Hierna kwamen de jaren dat ik, eerst naast mijn baan en daarna in een praktijk, mensen hielp met heel veel verschillende problemen. Ik deed onwijs veel ervaring op en leerde contact maken met het onderbewuste van de ander. Mensen intuïtief aanvoelen en helpen is een stuk waar ik nog steeds mee in contact sta.

De energie waarin wij ons bevinden, veranderd.

Nu, jaren later, merk ik dat de energie waarin wij ons bevinden, veranderd. De mannelijke energie (de opbouw na de oorlog, de rationele tijd van hard werken, ‘doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg’) verschuift langzaam naar de vrouwelijk energie. Nu vinden we het juist belangrijk dat we gehoord worden, dat we ons gevoel uiten en dat we onszelf kunnen zijn. Wat knap lastig is wanneer we nog met één been in de mannelijke energie staan. 


Een verandering in ons is nodig om deze omslag te kunnen maken. En dat in deze drukke tijd, waarin we een leuke baan moeten hebben en op zaterdagochtenden langs de lijn van het voetbalveld moeten staan. Een tijd waarin we in een mooie auto moeten rijden en een stoere hond moeten hebben. Een tijd waarin we het eigenlijk veel te druk hebben om de omslag te maken.

En zo ontstond de TRIP.

Spiritueel reizen in jezelf. 


Want dat is waar jouw ontwikkeling zich bevindt.


‘Ieder mens is paranormaal begaafd, ook als je denkt dat je het niet bent.’


Ik ben ervan overtuigd dat het onze natuurlijke kracht is en dat het de bedoeling is om vanuit die flow te leven.


Reis je mee?

Private-facts:

Partner: Mijn mooie stoere man, die altijd voor me klaarstaat. Al mijn gewauwel met veel geduld aanhoort, en altijd de lekkerste koffie voor me haalt. Love you ♥


Kids: Mijn twee heerlijke kinderen houden mij ‘lekker up to date’ met betrekking tot wat er nu allemaal speelt in de jongere generatie. Ik leer en hou zoveel van hen.


Huisdieren: Wij hebben een Engelse Stafford en een kat die ooit een zwerfkat was.


Best friend: Mijn beste, mijn liefste, leukste, grappigste, zorgzaamste, kritische, humoristische steun en toeverlaat. Zonder jou zou ik niet zijn waar ik nu ben. 
Ben jij al lid van de TRIP-community?

Het spirituele online platform waar je op eigen tempo jouw spiritualiteit kunt ontwikkelen ♥