Onverklaarbare lichamelijke klachten
02 augustus 2022 

Onverklaarbare lichamelijke klachten

Eigenlijk weet je al niet meer beter. Altijd heb je pijn. Altijd ben je moe. Regelmatig heb je helemaal nergens zin in en over het algemeen heb je meer depressieve gevoelens dan dat je happy bent. 


Het voelt alsof je lichaam je in de steek laat. Je bent al meerdere keren bij de huisarts geweest, maar die kan jouw lichamelijke klachten ook niet verklaren. Het bloed en urine onderzoek geeft aan dat je kerngezond bent.

Ook het bezoek aan de specialist in het ziekenhuis levert je niets op. Niemand kan vinden waar jouw lichamelijke klachten door veroorzaakt worden


Aanstellen?

Inmiddels ben je er moe van. Je bent wel klaar met het zoeken naar de reden. Je hebt toch al het gevoel dat men je niet echt gelooft en zelf begin je ook al te twijfelen. 

Je stelt je gewoon aan of je pijngrens is enorm laag. Het zijn gedachten die regelmatig door je hoofd schieten. En toch voel je die pijn, elke dag weer. Is opstaan uit bed, douchen en aankleden  een ware uitdaging en dan moet de dag nog beginnen. Daar zit je dan met je onverklaarbare lichamelijke klachten. Wat zullen je collega’s denken als je je weer ziek meldt. 


Het kan zomaar zijn dat deze klachten veroorzaakt worden door dat stemmetje in je hoofd.

Dat stemmetje wat overal wat van vindt. Die je telkens weer naar beneden haalt. Het stemmetje dat precies weet waar jouw pijnpunten zitten en die je daarbij niet op de positieve manier komt helpen.


Wil jij weten of dit bij jou ook het geval is? 

Check dan onderstaande vragen.


Is het altijd heel druk in jouw hoofd? 

Gaan jouw gedachten van de hak op de tak?

Zijn de gedachten die jij over jezelf hebt doorgaans negatief?

Denk je vaak dat anderen iets van jou vinden?

Lijkt het alsof je geen grip hebt op je gedachten?

Identificeer jij je met de stem in je hoofd? 

Lig je vaak s nachts wakker omdat de gedachten in je hoofd maar niet willen stoppen?


Heb jij 5 van de 7 vragen met ‘ja’ beantwoord? Dan is de kans heel groot dat jouw klachten een connectie hebben met hoe jij omgaat met je gedachten.


Wil jij afscheid nemen van je lichamelijke klachten?

In mijn e-book vertel ik je precies hoe je dat kan doen!


Liefs,

Jolanda


Over de schrijver
Reactie plaatsen