Zo… jij dacht dat je even een lekkere vakantie TRIP te pakken had he? 


Maar nee.. deze Mini TRIP is een reis zoals je die nog nooit beleefd hebt. 


Dus .. ik wil je alvast even waarschuwen. In deze TRIP ga je gelijk de diepte in en er is geen weg meer terug…en ik zal gelijk ook bloedeerlijk met je zijn, ik bied je deze reis aan zodat je in gaat zien dat je 1) hulp nodig hebt om die Volkomen Vrijheid te gaan voelen 2) Jij zelf die hulp bent (#beyourownguru weet je nog? en 3) Je mij nodig hebt om die Guru in jezelf te vinden. Nou ja mij… mijn TRIP To Freedom (mijn programma waarmee je met een loep op zoek gaat naar alle wijsheid in jou) en ik daar ga ik je gaandeweg deze Mini TRIP absoluut een aanbod voor doen. Dan weet je dat alvast even.


Als je denkt dat je daar vooral nog niet aan toe bent, schrijf jezelf dan gelijk in de eerste mail onderaan weer uit! Ontvang je ook al die mails niet van me en houd je jouw mailbox lekker schoon ;) 


Zo.. hebben we dat gelijk even helder en duidelijk met elkaar gecommuniceerd.

Als je er nu nog bent en dit leest, dan ben jij je er al van bewust dat de oplossing voor jouw problemen in jezelf zit en dat jij zelf de verantwoordelijkheid draagt om te kunnen  leven vanuit Volkomen vrijheid plus dat je daar zelf ook echt iets in wilt doen! 


Tijd om de daad bij het woord te voegen en je hierbij voor te stellen aan mijn persoonlijke gids: Bertine. Bertine gaat jou begeleiden tijdens jouw Mini TRIP


Ja, ik weet het, Bertine is wel een heel erg Nederlandse naam, het zou natuurlijk veel toffer zijn dat ze Vishnera, Patu of Gushna had geheten, maar ze heet nu eenmaal Bertine. 


Oh wacht.. Je denkt toch niet dat Bertine een overleden Spirit is he? Bertine is namelijk springlevend en woont op een verbouwde boerderij ergens op het platteland in Noord Nederland. Ik heb beloofd haar adres geheim te houden, zodat ze niet overspoeld wordt door allerlei mensen die zomaar geholpen willen worden…


Bertine is al mijn hele leven bij mij. Ondanks haar enorme paranormale vermogen is het met name ook haar nuchterheid die mij door heel wat chaos heeft geholpen. Haar talent om inzicht te krijgen in de kluwen van gedachten, overtuigingen en emoties is ongekend. Ik gun jou haar wijsheid en wens je tijdens deze mini TRIP heel veel inzichten toe.


Je kunt trouwens alleen maar connecten met Bertine als je via mij komt. Ik heb jouw e-mailadres inmiddels aan haar doorgegeven (jaja.. Bertine is, ondanks haar spirituele taak ook lekker van deze wereld..) dus schuifel maar alvast naar je mailbox om te zien of je al een mail ontvangen hebt van Bertine!


Het heeft soms even tijd nodig voordat haar mail aankomt, dus als hij er nog niet is kan je alvast even oefenen in geduld hebben ;)Liefs,

Jolanda