Hoe je van je lichamelijke klachten en vermoeidheid af komt....
12 mei 2022 

Hoe je van je lichamelijke klachten en vermoeidheid af komt....


Lichamelijke klachten en vermoeidheid zorgen ervoor dat je niet het leven leeft dat je zo graag zou willen leven.

‘Leer er maar mee leven.’  

Het is al regelmatig tegen je gezegd….


Moedeloos word je er van. Want het is helemaal niet wat je wilt.  Die vage klachten in je lichaam veroorzaken zoveel pijn en die houdt je tegen in bijna alles wat je zo graag zou willen doen.  

En je bent ook zo moe.  

Moe in je lichaam. 

Moe in je hoofd. 

Moe van het zoeken naar een oplossing 

Moe van alles…. 

Je loopt er al zolang mee, en je hebt al zoveel geprobeerd. Eerst in de reguliere zorg en later ook in het alternatieve circuit. Maar niets helpt Je hebt al zo vaak naar een oplossing gezocht, en je hebt al net zo vaak geprobeerd om er inderdaad mee te leren leven. Maar beide opties leveren je alleen maar onrust op. Moedeloos word je er van en het liefst wil je de handdoek in de ring gooien… 

Maar stel nou dat het anders kan? 

Dat er wel een oplossing is? 

Hoe fijn zou het zijn wanneer je zonder die vage klachten en pijn zou kunnen leven?  

Dat je begrijpt waarom die pijn in je lichaam aanwezig is en wat het je te vertellen heeft. Hoe fijn zou het zijn dat je niet meer naar een oplossing hoeft te zoeken, omdat je geen vage klachten meer hebt?  En hoe fijn zou het zijn dat je weer kunt doen waar je zin in hebt, zonder dat tegengehouden wordt door je vermoeidheid of gebrek aan energie en enthousiasme? Dat je je eigen lichaam leert verstaan en je de tools in handen krijgt om ervoor te zorgen dat je begrijpt wat er gebeurd wanneer er vage klachten, vermoeidheid en/of pijn ontstaan en dat ze, doordat jij weet hoe je er mee om moet gaan, veel sneller weer verdwijnen. 

De oplossing ligt in: 

1) de manier waarop jij je brein gebruikt  

2) uitzoeken van je aangeleerde overtuigingen  

3) opruimen van je oude emoties 

Door inzicht te krijgen in deze drie pijlers ruim je alle energetische bagage, die je al die tijd met je mee hebt gedragen, op. Je gaat ervaren dat je veel meer energie hebt en een veel grotere motivatie krijgt om weer leuke dingen te gaan ondernemen die ook weer energie opleveren. Daarnaast merk je dat je geen last meer hebt van dat knagende, onrustige gevoel in je buik. Omdat je al je oude emoties opgeruimd hebt en hebt geleerd hoe je op een effectieve manier met je emoties om kunt gaan. Mensen gaan opmerken dat je weer straalt, en je voelt dat je eigenwaarde een boost heeft gekregen waardoor je veel zelfverzekerder in het leven staat. Je voelt het zelfvertrouwen stromen en je weet precies wat het is wat JIJ wilt, omdat je afstand hebt gedaan van dat wat je denkt dat je wilt. Je voelt je weer blij, gelukkig en mooi en je kunt blind varen op je intuïtie/spirituele kracht, omdat je geleerd hebt hoeveel effect dat stemmetje in je hoofd eigenlijk op je lichamelijke en geestelijke toestand heeft. Maar bovenal hoe je die gedachten in je hoofd de baas kunt zijn en je je er vooral niet mee identificeert.  

Je ervaart een balans in jezelf als nooit tevoren, omdat je je ontdaan hebt van al je energetische ballast waardoor je een pure verbinding hebt gemaakt met het spirituele stuk in jou. Daarnaast heb je ontdekt dat spiritualiteit helemaal niet zo zweverig is als je dacht, en dat het juist heel natuurlijk is. En dat, door je eigen spirituele kracht te herkennen en te weten hoe je dit kunt gebruiken, je de sleutel hebt gevonden tot een leven vol balans in energie en rust. 

Wil jij korte metten maken met die vage lichamelijke klachten en wil jij meer weten over hoe je je weer fit en energiek kunt voelen? 

Download dan nu mijn e-Book. 


Na het lezen van dit boek weet jij:

  • hoe je van je hoofd in je gevoel komt
  • hoe jij je struggles aan kunt pakken zodat je tegelijkertijd afscheid kunt nemen van je lichamelijke klachten
  • hoe je weet een energiek en vrolijk persoon wordt


 

Over de schrijver
Reactie plaatsen