Klankbad

Laat de klanken jouw energie opschonen

...zodat je minder moe bent, energieker wordt en vrijer en lichter kan gaan leven

Klankbad

Laat de klanken jouw energie opschonen

...zodat je minder moe bent, energieker wordt en vrijer en lichter kan gaan leven

Werking van een klankbad


  • ruimt oude emoties op
  • Brengt diepe ontspanning
  • geeft energie en heelt oude wonden
  • Brengt jou in contact met jezelf
  • Werkt als een APK voor je energiebanen 
  • Helpt bij emotionele en lichamelijke klachten
Datum: 19 maart

Tijdstip: 15.00 - 16.30 uur

Deelname : 45,-


Een klankbad is zoals de naam al zegt letterlijk een bad van klanken. Door middel van verschillende klanken, voorgebracht door oer instrumenten zoals klankschalen, gongs, mondharpen, oceandrums enz, wordt een meditatieve sfeer gecreëerd en word je ondergedompeld in klanken.  Dit geeft niet alleen een diepe ontspanning maar door de trilling die de klanken voortbrengen wordt er in je energiesysteem flink schoongemaakt en opgeruimd. Elk instrument heeft een andere klank en dus een ander effect op je lichaam en je energie. 

Een klankbad is zoals de naam al zegt letterlijk een bad van klanken. Door middel van verschillende klanken, voorgebracht door oer instrumenten zoals klankschalen, gongs, mondharpen, oceandrums enz, wordt een meditatieve sfeer gecreëerd en word je ondergedompeld in klanken.  Dit geeft niet alleen een diepe ontspanning maar door de trilling die de klanken voortbrengen wordt er in je energiesysteem flink schoongemaakt en opgeruimd. Elk instrument heeft een andere klank en dus een ander effect op je lichaam en je energie. Datum: 19 maart

Tijdstip: 15.00 - 16.30 uur

Deelname : 45,-


null

null


null

Veel gestelde vragen over een klankbad

Waar helpt een klankbad bij?

- (oude) emoties verwerken
- brengt diepe ontspanning
- geeft energie
- contact maken met jezelf en je emoties
- diepe trauma's
- angsten
- onzekerheid
- spirituele ontwikkeling
- seksuele issues ( om de seksuele energie weer te laten stromen)
- werkt als een APK voor je energiebanen

Helpt een klankbad tegen alles?

Een klankbad is eigenlijk een douche van energie. Het ruimt in je energie systeem 'het stof' op en het kan emoties lostrillen. Een klankbad is een mooi begin om jouw systeem lekker op te ruimen van oude emoties. Daarnaast fungeert het als een APK, zeg maar een onderhoudsbeurt voor je auto, maar dan in dit geval voor je energie systeem.

Moet ik nog iets meenemen?

Wij zorgen voor een matrasje, een deken en een oogmasker. Vind je het fijn om een kussen onder je hoofd te hebben neem dat dan zelf mee.

Waar wordt het klankbad gehouden?

De locatie is in Eesveen Een schitterend gebouw omgeven door een prachtig natuurgebied. Het adres en alle overige informatie krijg je nadat je je aangemeld hebt