Klankbad

Klankbad

Een klankbad is zoals de naam al zegt letterlijk een bad van klanken. Door middel van verschillende klanken, voorgebracht door oerinstrumenten zoals klankschalen, gongs, mondharpen, oceandrums enz, wordt een meditatieve sfeer gecreëerd en word je ondergedompeld in klanken.  Dit geeft niet alleen een diepe ontspanning maar door de trilling die de klanken voortbrengen wordt er ook energetisch schoongemaakt en opgeruimd. Elk instrument heeft een andere klank en dus een ander effect op je lichaam en je energie. 

Kosten deelname : 75,-


Aanmelden 
Maar 12 deelname plaatsen

Mensen die zich niet bewust zijn van de lading en impact van niet doorvoelde emoties zijn vaak moe, energieloos en hebben het gevoel niet een echte oprechte verbinding te hebben met zichzelf. Ze ervaren vaak veel minder tot geen levensvreugde en hebben daarnaast regelmatig last van lichamelijke klachten die over het algemeen chronisch zijn. Door regelmatig deel te nemen aan een klankbad ruim je energetisch sneller op en draag je niet zoveel ballast bij je. Emoties die dieper weggestopt zitten worden bereikt door de trilling van de klanken en losgetrild. 

Helpt een klankbad tegen alles?

Een klankbad is eigenlijk een energetische douche. Het ruimt energetisch stof op en het kan emoties lostrillen. Een klankbad alleen helpt niet tegen alles, het helpt je om je systeem schoon te maken en schoon te houden en is een aanzet voor het omhooghalen van oude emoties en blokkades.

Kan je ziek worden van een klankbad?

Het kan wel zijn dat je wat lichamelijke klachten krijgt na een een klankbad. Dit is een goed teken omdat je lichaam dan echt aan het resetten en opruimen is.

Kan het zijn dat ik moet huilen tijdens een klankbad?

Ja, het is heel normaal om emoties te voelen tijdens een klankbad. Ook als je ze niet kan benoemen of precies weet waarom je ze voelt. Dat is juist het mooie van een klankbad. Het gaat voorbij aan je denken en wil.

Moet ik nog iets meenemen?

Wij zorgen voor een matrasje, een deken en een oogmasker. Vind je het fijn om een kussen onder je hoofd te hebben neem dat dan zelf mee.

Waar wordt het klankbad gehouden?

De locatie is in Havelte. Een schitterend gebouw omgeven door een prachtig natuurgebied dat zich uitstekend leent voor een heerlijke wandeling. Op het terrein bevindt zich ook een brasserie waar je heerlijk kunt lunchen. Het adres en alle overige informatie krijg je nadat je je aangemeld hebt

null

null

null