Ik deed het met koeien

Ehm ... rare titel kan je denken, maar het is echt waar!

Ik heb jarenlang koeien gemagnetiseerd.

Zo kwam ik op vele boerenerven en eindigde ik met de boer op kerkhoven om het graf van een overleden zus op te zoeke

Hoe dan?

De koeien van deze boer waren erg onrustig in de stal tijdens het melken. Koeien zijn erg gevoelige beesten en reageren op van alles. Zo was alle elektriciteit al gecontroleerd op mogelijke lekkages en lag er een buis achter op het erf begraven die de energie op de boerderij zou neutraliseren. Toch bleven de koeien onrustig en werd ik gebeld of ik kon komen voelen.

Ik ging in mijn eentje in de stal zitten midden tussen de koeien en wachtte op de informatie er binnenkwam. Nadat ik ook op een paar koeien mijn handen had gelegd was de boodschap voor mij helder. Er zat heel veel verdriet bij de boer. Ik vertelde het hem en kon hem zelfs omschrijven hoe de persoon eruit zag waar hij zo verdrietig om was. Het bleek zijn zus te zijn die een jaar daarvoor was overleden.

Ik reed met ze mee naar het kerkhof en daar kwam al een gedeelte van het verdriet eruit. Het had even wat tijd nodig voor de totale verwerking, maar daarna waren de koeien veel rustiger en konden ze gewoon weer gemolken worden.

Ik kijk met zoveel liefde en plezier terug op deze tijd en voel me dankbaar dat ik d.m.v. magnetiseren zoveel heb kunnen betekenen voor anderen en heel af en toe verlang ik naar de geur van de stal!


Wil jij ook leren magnetiseren?

Ik verzamelde al mijn kennis in een training. Als TRIP Member krijg je voor 14,95 toegang tot deze en al mijn andere trainingen!

En het leuke is... je kan het eerst 2 weken gratis proberen om te ontdekken of het bij je past!


Liefs,

JolandaOver de schrijver
Reactie plaatsen