Iedereen is ‘para’-normaal,  ook al denk je dat het niet bent…
15 juni 2022 

Iedereen is ‘para’-normaal, ook al denk je dat het niet bent…


Tegenwoordig is het niet zo heel raar om over spiritualiteit of paranormaal zijn te praten. Sterker nog, op Social Media kom je het overal tegen. Met een yoga-matje op je rug naar de sportschool fietsen is de normaalste zaak van de wereld, terwijl dit een kleine 40 jaar terug echt wel een dingetje was.

De tijd van rationele opbouw na de oorlog is aan het vervagen, en de zachte, vrouwelijke energie wordt merkbaar sterker. We zijn alleen nog zo gewend aan de mannelijke energie, dat we er moeilijk van los kunnen komen.

Toch voel je aan alles dat het nodig is. Het hebben van een mooi huis, een goede carrière, twee kids een stoere hond en een mooie auto is niet wat ons innerlijke rust brengt. Integendeel…..het brengt ons alleen maar meer leegte.

Een altijd maar knagende gevoel van onrust in je buik belemmert je van oprecht vrolijk zijn en plezier maken. Je onrustige hoofd trekt alles wat je voelt in twijfel, en door die negatieve gedachtes hangt je  eigenwaarde ook op standje vrieskast…..

Wat is het wat je wilt in dit leven? Je vraagt het jezelf regelmatig af. Misschien wel te vaak zelfs, en helaas moet je jezelf  het antwoord schuldig blijven.

Maar tja… hoe doe je dat dan. Je wilt best wel veranderen, en je voelt ook dat het moet. Maar hoe? En waarmee?

Je hebt al eens een paar lessen mindfulness gevolg, best leuk. En het werkte ook wel een beetje. Op Facebook volg je een account met inspirerende quotes die je probeert toe te passen in je dagelijks leven, maar rond de klok van 10 uur ben je ze, na een snedige opmerking van een collega, alweer vergeten. Ook de meditatie challenge op Instagram was geen succes. Je hoofd hield maar niet op met gedachten produceren, terwijl het juist stil moet zijn.

Je hebt het krap aan een maand volgehouden, maar uiteindelijk kostte het je te veel moeite en heb je het gelaten voor wat het is. Met daarbij de flinke teleurstelling dat je schijnbaar niet spiritueel genoeg bent.

En eigenlijk zak je nog dieper in de put dan daarvoor….

Toch kan mindfulness en mediteren heel goed werken.Je kunt het zien als een APK, of een soort regelmatig onderhoudt. Maar daarvoor moet je eerst wat opruimen. De ruis op de lijn ( de pure verbinding met jezelf) moet weg. Waardoor je kunt leven vanuit jouw unieke spirituele kracht.


Die ruis komt vanuit oude emoties en oude overtuigingen…..

‘Ok, Jolanda, leuk verhaal tot dusver, maar hoe doe ik dat dan?’ Ik hoor het je hier bijna denken.

Wat als jij niet meer dat onrustige knagende gevoel in je buik voelt? dat je oprecht blij kunt genieten van een gezellige avond met vrienden. Dat je ontdekt dat je spiritueel bent en wat jouw unieke spirituele kracht is. En … hoe je vanuit die kracht kan leven?

Dat je alle oude overbodige emoties opruimt en afscheid neemt van overtuigingen die helemaal niet van jou zijn. Dat je meer innerlijke rust ervaart, ook in je hoofd, en dat je eigenwaarde een boost krijgt waar je ‘u’ tegen zegt!  dat je nu eindelijk eens ECHT een verandering maakt in levenspatronen en ontdekt wij jij in diepste wezen bent….

Wat zou dat voor jou betekenen?

Dat is nou precies waarom ik TRIP heb ontwikkeld.

Transformatie

Door de 5 basiselementen bij langs te gaan, ontkomt je systeem er niet aan om door nieuwe inzichten en het opruimen van oude ‘shit’  anders te gaan werken.

Reizen

Je maakt een reis in een bepaalde volgorde langs die 5 elementen, zodat je alles in de goed  aanpakt, en niet slechts een gedeelte doet. Dit zorgt voor een veel grote transformatie.

Intuïtie

Veel mensen weten niet wat het is dat ze in dit leven willen doen. Dit heeft te maken met je aangeleerde overtuigingen. Tijd dus om je aangeleerde overtuigingen te gaan tackelen en opruimen, zodat je vanuit je intuïtie veel beter kunt aanvoelen wat het is wat JIJ wilt, in plaats van wat je denkt dat andere mensen verwachten wat je wilt.

Praktisch uitvoeren

Wanneer je de reis gemaakt hebt door je denken, je voelen en je overtuigingen en door je lichaam ga je, zonder lijn met ruis erop een pure verbinding maken met jouw unieke spirituele kracht.

Ik ben ervan overtuigd dat iedereen spiritueel is, of paranormaal, of hoe je het maar wilt noemen...

Ik ben er zelfs van overtuigd dat het de bedoeling is dat we vanuit deze kracht leven. We zijn het alleen een ‘beetje’ vergeten.

We zoeken het alleen te vaak buiten onszelf. En in veel te grootse dingen. Zoals bijvoorbeeld geesten zien of stemmen horen. Of misschien wel dingen weten, die je echt niet zou kunnen weten….

Maar geloof mij, ik weet dat het veel dichter bij is. Bedenk maar eens wat een moeder doet met de zere knie van haar gevallen kind . Ze wrijft erover… Dit is een vorm van magnetiseren. Wat doen we als iemand verdrietig is? We geven die persoon een knuffel of slaan een arm om hem of haar heen. Dit is delen van jouw unieke spirituele energie. En hoe vaak zeggen we niet zoiets als ’dit moet wel  toeval zijn’..... of …..‘het moest zo zijn’. Ik vraag me dan altijd af wat de definitie van toeval eigenlijk is…..


De antwoorden liggen dus in jezelf. En ook al voel je je totaal niet spiritueel, zelfs dan vind je de antwoorden. Door je oude emoties op te ruimen en afscheid te nemen van je aangeleerd overtuigingen ga je meer innerlijke rust ervaren en je eigenwaarde boosten. Je ontdekt wie jij in diepste wezen bent en hoe je vanuit jouw unieke spirituele kracht kunt leven!


Liefs,
Jolanda


Over de schrijver
Reactie plaatsen