Het geheim om vanuit ECHTE Vrijheid te gaan leven!...voor mensen die ontdekt hebben dat ze zelf verantwoordelijk zijn voor de verandering die  ze willen zien in hun leven!

Het geheim om vanuit ECHTE Vrijheid te gaan leven!


...voor mensen die ontdekt hebben dat ze zelf verantwoordelijk zijn voor de verandering die  ze willen zien in hun leven!

Om te leven vanuit Vrijheid kan je verschillende dingen proberen…


Waarschijnlijk heb je dat ook al wel gedaan… 
Maar als je jouw leven helemaal uitkleed naar wat het werkelijk is, is het niet zo ingewikkeld:


  • Als jij jezelf niet kent, weet je ook niet welke gedachten, overtuigingen en emoties  jou gevangen houden.

  • Je kan niet in Vrijheid leven als je niet weet hoe je uit die vicieuze gevangenis van gedachten, overtuigingen en emoties kunt komen


Dus: 


 

De mate waarin jij verantwoording neemt voor Vrijheid in jouw leven bepaalt in hoeverre jij werkelijk jezelf kunt Zijn.


De bewuste persoon die precies weet waar gedachten, overtuigingen en emoties vandaan komen en welk effect ze hebben op het leven, belandt nooit meer in de vicieuze cirkel van een leven dat geleefd wordt door omstandigheden. Die maakt bewuste keuzes los van de mening en overtuiging van een ander.
En dat is het simpele geheim van echt Vrij Zijn....

1123+

blije klanten

496+ Trippers

New things every day!

11+

jaren ervaring

Wil jij al je patronen doorbreken, en dit keer echt, zodat je een blijvende verandering gaat ervaren in je leven? 


Wil jij samen met mij de Guru gaan vinden die in jou schuilt omdat je allang weet dat je het zelf niet helemaal gaat vinden? 


Wil jij niet alleen weten hoe je de verandering moet maken, maar de verandering ook echt gaan implementeren in je leven en na 25 weken die verandering gegarandeerd voelen, zien en horen? 


Dan is het VIP TRIP groepstraject jouw reis om te maken!


Ik deel daarin niet alleen maar het geheim om vanuit ECHTE Vrijheid te gaan leven, ik leer je persoonlijk hoe je vanuit die Volkomen Vrijheid gaat leven en hoe je daarvoor zelf de verantwoording blijvend gaat pakken!

Dit is wat je in de VIP TRIP vindt:


Hoe werkt de stem in JOUW hoofd

Welk effect jouw gedachten op jouw leven hebben en hoe je daar een stokje voor kunt steken zodat je je vrij bent van dat belemmerende stemmetje in je hoofd wat jou steeds maar tegenhoudt om te doen wat je werkelijk wilt doen. 


Wat zijn JOUW specifieke aangeleerde overtuigingen

Waarom je opvoeding bepalend is voor jouw leven en hoe je JOUW aangeleerde overtuigingen tackelt waardoor je geen onzekerheid meer voelt, niet meer in angst leeft, minder piekert en niet altijd en overal jezelf maar wegcijfert. 


Welke emoties in JOUW systeem zorgen ervoor dat je leeft vanuit angst?

Hoe je eerdere (vervelende of traumatische) ervaringen in jouw leven kunt doorgronden door op zoek te gaan naar de emoties die zich in jouw systeem bevinden en die een trap onder de kont kan geven op een manier die echt werkt! (dus niet loslaten… maar ze echt weghalen) zodat je die Volkomen Vrijheid gaat ervaren.


Wat heeft JOUW lichaam je te vertellen en hoe neem je afscheid van je fysieke klachten?

Wat jouw lichamelijke klachten je eigenlijk te vertellen hebben en hoe ze een leidraad kunnen zijn voor het vinden van oplossingen voor de problemen waar je in je leven tegenaan loopt. Wat kan JOUW speciale spirituele kracht voor jouw leven betekenen?

Hoe je weer een oprechte verbinding kunt krijgen met je spirituele kracht waardoor je (weer) diepere connecties met anderen aan kunt gaan en mensen in je leven aantrekt die echt bij je passen. 


Dat is in hoofdlijnen een opsomming van de thema’s van het half jaar traject


Je snapt vast dat het niet alles is, want er is nog meer zoals:


Video opdrachten en boodschappen

In deze video’s leg ik je precies uit hoe gedachten, overtuigingen en emoties werken en hoe jij dat kunt implementeren in je leven. 


De kracht van de Tattvakaarten

Je werkt met de krachtige en mystieke Tattvakaarten die voorbij jouw denken gaan en die werkzaam zijn in de diepere lagen van jouw onderbewuste.


Wekelijks opdrachten

Elke week ga je aan de slag met verdiepende opdrachten zodat je bij de diepere lagen in jezelf aan komt en daar kunt helen


5 wekelijks online zoomsessie

Elke5 weken bespreken we de antwoorden van je opdrachten en jouw ervaringen met de Tattvakaarten, waardoor je inzichten krijgt in jouw gedachten, aangeleerde overtuigingen en emoties zodat je ook ECHT veranderingen in jouw leven kan gaan aanbrengen.


Makkelijke app

Praktische app waardoor je overal en altijd aan de slag kan met je opdrachten en oefeningen, plus toegang tot de besloten supportgroep


Healing livedag 

Livedag incl. healing & ceremonie


Doe mij maar een VIP Ticket

De VIP TRIP bracht mij een compleet nieuw leven. Zoveel anders dan een jaar geleden. Ik voel me zo vrij, zo fijn.

Voel me zo verbonden met mijn spiritualiteit. Ik wist niet dat leven op deze manier kon.Zo ontzettend fijn dat ik niet meer dag in dag uit door wel 1000 dingen per dag geraakt wordt. Dit is pas echt LEVEN!

Lieve Jolanda, je bent fantastisch! Ik vond de TRIP reis echt geweldig. Hoe gek het ook klinkt ik vind het zo heerlijk dat ik door die mega diepe pijn stukken ben gegaan en dat jij er altijd voor me was. En ik ben je eeuwig dankbaar voor het verschil in mijn leven wat is ontstaan door die trip reis van 25 weken. Alles viel op zijn plek, ik voel me weer zo fijn en zo vrij. Hele dikke knuffel en kusjes van mij!

Evi Lemmens - Liefs van Evi
Door VIP TRIP kreeg ik enorm veel inzichten hoe ik mijn leven aanpakte maar ook hoe ik het niet meer wil hebben.

Ook zeker mijn aanpak hierin aangepast. Ik heb geleerd meer te voelen en hierop te vertrouwen, al vind ik dit nog niet fijn soms.
ik vind je eerlijk en direct. Ik hou hier zelf ook erg van. En je hebt me heel veel zelf laten doen in plaats van het voor te kauwen.

Het mooiste wat ik ontdekt heb is het vinden en voelen van mijn eigen kracht!Dank je wel Jolanda, je bent een enorm mooi en lief mens met een hart op de goede plek

Melissa Ramautar - By Melissa

Het mooiste inzicht dat ik in de VIP TRIP kreeg is dat ik op dit moment precies ben waar ik moet zijn! Ik voel nu veel meer rust.

Vertrouwen op mijn intuïtie en vele overtuigingen die niet (meer) bij mij passen heb ik  opgeruimd. Ik sta nu krachtiger en sterker. Niet vanuit moeten, maar vanuit willen. Ik neem veel meer beslissingen vanuit voelen.

Ik heb echt mega veel opgelegde overtuigingen opgeruimd die mij niet (meer) dienden.


Je hebt de gave om de ander op zijn/haar gemak te stellen, zicht goed te voelen zoals hij/zij is en jouw inzichten helpen echt om jezelf snappen. Waarom je iets ziet, voelt, of op wat voor manier dan ook ervaart. Dat is zo fijn en verhelderend!

Anneloes Mulder - Essential Oils

VIP TRIP groepstraject (25 weken) 1250,-

- incl. 5 wekelijkse coaching call

- incl. besloten supportgroep

- incl. 1 livedag incl. healing & ceremonie

Na een TRIP traject

Leef jij vanuit volkomen Vrijheid en trek je je niets meer aan van wat een ander vindt!
Ontdek je het geheim van emoties en welk effect ze op jouw leven hebben
Weet je wie JIJ werkelijk bent en kunt je dat aan de wereld laten zien, zonder dat je je wilt bewijzen

Darling, het moment is NU!

Jij bent hier niet voor niets nu, op dit moment in jouw leven. Het is niet voor niets dat je mij tegenkwam en dit nu leest. Als je NU aan de slag gaat met die eigenwaarde dan maak je voor eens en voor altijd korte metten met die onzekerheid en ga je de keuzes maken die jij wilt maken in jouw leven. Voel je je niet alleen maar goed genoeg, je bent het ook! Een fantastische versie van jou die niet meer terugdeinst van de mening van een ander. Een ondernemer die niet meer afhankelijk is van

hoe anderen het doen, maar die weet hoe je eigenwaarde uit jezelf kunt halen voor de rest van je leven waardoor ondernemen weer fun wordt!


Alles wat je NU om je heen ziet in je leven is het resultaat van wat je tot nog toe hebt gedaan.

Het moment om dat te veranderen is NU!