Ontwikkel je spirituele kracht

TRIP Doorvoelsessie

Ontwikkel je spirituele kracht

Een TRIP Doorvoelsessie is een 1op1-sessie waarin je een reis maakt door je innerlijke wereld met als doel emotionele lading te vinden en op te ruimen. 

Dit gebeurd in een veilig omgeving onder mijn begeleiding. Ik maak daarbij gebruik van opstellingen, regressietherapie, magnetiseren, mijn heldere vermogens, klankschalen, de Ocean-drum kaarten en of stenen. vanuit mijn ervaring kies ik op dat moment voor dat wat het beste resultaat zal geven.


Het doorvoelen van je emoties zorgt ervoor dat emoties ook echt je systeem gaan verlaten in plaats van dat je ze telkens met je mee blijft slepen.

Sessie 3 uur : 275,-


Je ontvangt van mij een persoonlijk bericht terug.

Mensen die zich niet bewust zijn van de lading en impact van niet doorvoelde emoties zijn vaak moe, energieloos en hebben het gevoel niet een echte oprechte verbinding te hebben met zichzelf. Ze ervaren vaak veel minder tot geen levensvreugde en hebben daarnaast regelmatig last van lichamelijke klachten die over het algemeen chronisch zijn.  Door samen op zoek te gaan naar de emotionele lading in jouw lichaam en die emoties naar boven te halen tijdens de doorvoelsessie krijg jij de kans om door die emotie te gaan. Ik begeleid je daarin zodat je veilig kunt doorvoelen.  Het doorvoelen van emoties zorgt voor een schoner energetisch systeem, minder lichamelijke klachten en persoonlijke en spirituele groei.

Waar kan je een Doorvoelsessie voor inzetten?

- Oude pijn opruimen
- Traumatische gebeurtenissen verwerken en/of verzachten
- Lichamelijke klachten aanpakken
- Contact maken met je lichaam
- Contact maken met je spiritualiteit
- Contact maken met overleden dierbaren
- Karma uit parallel (vorig) leven opruimen
- Ontspanning

Wil jij iets anders doorvoelen? Laat het mij dan weten, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Kan je alle soorten emoties doorvoelen?

Zeker! Alle emoties zijn te doorvoelen. Hoe meer je er doorvoelt, hoe schoner je energetisch systeem wordt, hoe minder lichamelijke klachten je ervaart. Je voelt je uiteindelijk weer fitter, blijer en kunt weer daadkrachtigere beslissingen nemen.

Is doorvoelen spannend en of moeilijk?

Doorvoelen is niet makkelijk. Je gaat echt door een emotie heen door die volledig toe te laten. De meeste mensen vinden dat niet prettig en zijn geneigd om te stoppen op het hoogtepunt van de emotie terwijl je juist daar nog doorheen moet om de emotie volledig te doorvoelen. Dat is de reden dat ik je begeleid door deze sessies zodat je ook alle lading van de emotie afhaalt.

Wat kan je verwachten?

Dit is voor iedereen anders. Het voelen of doorvoelen van emoties is voor ieder mens anders. Het doorvoelen kan je op een diep niveau raken waardoor je flink opruimt in je energetische systeem. Je lichaam kan er op reageren en het kan zijn dat je flink moet huilen of heel boos wordt. Elke emotie kan er gewoon zijn.

Je ligt tijdens de sessie op een behandeltafel met een warme deken over je heen. Ik maak sowieso gebruik van regressie therapie, mijn heldere vermogens en ik magnetiseer je daarbij. Daarnaast kan het zijn dat ik gebruik maak van klankschalen, opstellingen, de Ocean-drum, kaarten en stenen.

Ga er open in en probeer het niet te willen begrijpen. De 'waarom' is niet zo belangrijk, de lading die het lichaam verlaat des te meer!

Voorbereiden

Je hoeft je niet echt voor te bereiden. Ik zal je vragen of je gericht iets op wilt ruimen of dat je wilt laten komen wat er bovenop de stapel ligt.

Je kunt gewoon eten en drinken zoals je gewend bent. Het is wel prettig dat je makkelijke kleding draagt en schoenen die makkelijk uit kunnen.

Programma sessie

We beginnen met een gesprekje, een kopje koffie of thee zodat je even kan landen. We beginnen daarna met een opstelling voor het uitwerken van het probleem waar je tegenaan loopt. Daarna neem je plaats op mijn behandeltafel en zal ik je, afhankelijk van wat er nog nodig is, een klankbad geven. je in regressie laten gaan of je magnetiseren. Uiteraard is alles met elkaar verbonden en kijken we samen die dag in het moment wat er echt nodig is. Soms is dat iets heel anders dan je denkt,

Prijs

3 uur sessie 275,- incl BTW

Data in overleg

Niet deelnemen

Je kunt niet deelnemen aan een doorvoelsessies als je:

- onder invloed bent van alcohol of andere verdovende middelen
- zwanger bent (in overleg)
- een psychose, schizofrenie, borderline hebt
- problemen hebt met je stresshormoon (in overleg)

Locatie

De locatie voor de Doorvoelsessies is in een schitterende privéruimte midden in de natuur. Je bent omringt door bomen, bos , grasvelden en schapen. Deze omgeving nodigt uit om tot rust te komen en je over te geven aan het al dat is.

De ruimte is afsluitbaar en niemand kan naar binnen kijken. zo kan je heerlijk in je eigen bubbel wegzakken en volledig in de emotie duiken.

Overnachten kan in de B&B de Stadssingel in Steenwijk of bij Ludiek je in Havelte.

null

null

null