Creëer een ijzersterke eigenwaarde


Van 'Niet goed genoeg ' naar 'Kijk mij nou eens fantastisch zijn!'Voel jij je jouw hele leven al al ‘niet goed genoeg en zit jouw hoofd ook constant vol met niet helpende gedachten? 

‘Ik kan dit niet… Wie zit er nou op mij te wachten … Ze zien me aankomen.. ‘


Aan de lopende band ploppen deze gedachten op en ze houden je tegen in alles wat je eigenlijk zou willen doen:


Daten om een leuke partner te vinden. 

Solliciteren naar die enorme toffe baan. 

Je ongezouten mening filteren waar je ook maar bent. 

Rekening houden met je familie en vrienden waardoor je constant loopt te pleasen… 

enz..


Ook al wil je dit allemaal zo graag, het komt er steeds maar niet van omdat die stem in je hoofd je tegen houdt. 

Creëer een ijzersterke eigenwaarde

Van 'Niet goed genoeg ' naar 'Kijk mij nou eens fantastisch zijn!'


Voel jij je jouw hele leven al al ‘niet goed genoeg en zit jouw hoofd ook constant vol met niet helpende gedachten? 

‘Ik kan dit niet… Wie zit er nou op mij te wachten … Ze zien me aankomen.. ‘


Aan de lopende band ploppen deze gedachten op en ze houden je tegen in alles wat je eigenlijk zou willen doen:


Daten om een leuke partner te vinden. 

Solliciteren naar die enorme toffe baan. 

Je ongezouten mening filteren waar je ook maar bent. 

Rekening houden met je familie en vrienden waardoor je constant loopt te pleasen… 

enz..


Ook al wil je dit allemaal zo graag, het komt er steeds maar niet van omdat die stem in je hoofd je tegen houdt. 


1123+

blije klanten

496+ 

trippers

11+

jaren ervaring

1123+

blije klanten

496+ 

trippers

11+

jaren ervaring

Misschien ken je het wel .... 

Jouw hoofd lijkt een ontspoorde remix van gedachten zodat je alleen nog maar slecht over jezelf denkt waardoor die sollicitatiebrief absoluut de deur niet uitgaat, want wie zit er nou op jou te wachten. 

Je trekt je te veel aan van de mening van anderen waardoor je telkens maar weer verzand in het pleasen van anderen. Je laat je volkomen beperken door wat anderen vinden waardoor je eerder geen keuzes maakt dan wel. 

Het lijkt wel of jouw emoties altijd de overhand hebben.Je tranen zitten al hoog (lees: stromen over je wangen) als je de merci reclame voorbij ziet komen. Die emoties overvallen je altijd weer op de vervelendste momenten. Verdriet zorgt ervoor dat je keel dicht geknepen wordt en jij volkomen dicht slaat. Boosheid maakt dat je totaal geen helderheid meer hebt op het moment dat het komt opzetten en angst houdt je in een houdgreep als je eigenlijk moet handelen. Als je in een groep iets moet zeggen vliegt het schaamrood op je kaken en krijg je er door de angst die ineens komt opzetten alleen maar een paar schrale piepende klanken uit geproduceerd.

Alles wat jij doet staat alleen maar in het teken van de ander.

Je ouders waar je een soort van verplicht voor moet zorgen. Doe je natuurlijk graag, want hé ze hebben jou grootgebracht, maar het zou wel tof zijn als een ander ook eens een boodschapje voor ze haalde. 

De school van je kids die jou altijd weet te vinden als er luizen geplozen moeten worden of een voorleesuurtje niet gevuld kan worden. Weigeren kan je toch ook niet maken? 


Dan thuis waar iedereen denkt dat jij de huisslaaf bent. De was, het eten koken, schoonmaken en het ergste al die spullen die op de trap liggen en naar boven moeten. Niemand anders in jouw huishouden schijnt dat te kunnen!

Hebben we het nog niet eens gehad over jouw baan waar je eigenlijk niets aan vindt maar ja, er moet ook brood op de plank komen en de energielasten moeten ook betaald worden. Je partner kan het niet in z’n eentje verdienen, dus je moet wel, maar als jij kon kiezen wat je wilde doen dan had je een heel andere baan gekozen, of was je misschien zelfs wel voor jezelf begonnen. 


En als je dan eindelijk eens toekomt aan jezelf, om iets te gaan doen aan die onzekerheid en dat please gedrag door een vette meditatie op te zetten, ben je te moe om ‘boe of bah’ te zeggen en beland je steevast voor de tv of vind je jezelf terug half slapen met je telefoon nog in je handen waardoor je weer niet iets gedaan hebt aan het boosten van je eigenwaarde.Hoe lang wil je dit nog zo doordoen? 

Hoe lang wil je dit nog zo doordoen? 

Lieve schat, hoe zou het voor je voelen dat je je niet meer druk hoeft te maken over de mening van anderen.

Dat je gewoon keuzes maakt die jij wilt maken, gebaseerd op wat jij leuk vindt om te doen in je leven zonder te pleasen.

Dat jouw emoties niet meer de overhand hebben omdat jij weet hoe je met ze moet dealen. (...en nee dat is niet loslaten.) 

Dat je rust in je leven ervaart waar niemand je meer vanaf krijgt omdat jij zelf de ijzersterke en zekere factor in jouw leven bent!

Het is tijd voor de echte verandering

waardoor je gaat doen wat jij wilt doen, zeggen wat jij denkt en gaat kiezen voor dat waar jij je goed bij voelt zonder dat je tegengehouden wordt door jouw onzekerheid. 

"Zo dankbaar dat deze dame op mijn padje is gekomen. Zonder haar had ik nog wel even aangemodderd met alle gevolgen van dien. Door haar eindelijk weer begonnen met oude ballast op te ruimen was echt nodig, nu op een andere manier en die mij wel ligt. Het was ook de tijd om mijn spirituele pad weer te vervolgen na lange tijd van stilstand en het negeren ervan.


Door haar weer op weg en uitvogelen wat voor mij wel werkt. Een topper is deze vrouw."

Paranormale gaven
Marcia Goedhart
De werking van de kaarten vond ik echt heel bijzonder en dit is echt iets wat mensen een keer moeten ervaren als je het mij vraagt.
Mijn leven is door de TRIP heen ontzettend veranderd. Ik ben van iemand met een relatie, vaste baan en op automatische piloot naar iemand gegaan zonder relatie, opzegging van zijn huidige baan en bewust van zijn acties.


Ik ben meer in het hier en nu en ik weet nog beter wat ik wel of niet wil in het leven.

Paranormale gaven
Thomas Kraak
Het mooiste inzicht wat ik in TRIP heb gekregen is dat ik relaxter door het leven kan gaan. Dat ik het goed doe zoals ik het doe.


Ik vond het heel fijn dat je me al snel hebt laten merken dat ik op je kon vertrouwen, dat je in huis hebt wat ik nodig had. Je bent vriendelijk, open en empathisch.

Er is meer gebeurd dan ik verwacht had, ik wilde alles opruimen en dat is op, een eigenlijk gemakkelijke manier goed gegaan.


Annemieke Huijbens

Cut the crap!

Je hebt vast al het een en ander geprobeerd om meer in balans te komen en je sterker en zekerder te voelen maar helaas zonder resultaat. Het hielp vast heel even, maar daarna viel je weer terug in je oude gedrag. Klopt he?

Stop met wat je aan het doen bent. Cut the Crap!! Want het heeft je precies daar gebracht waar je nu bent. 


Wil jij in 6 weken tijd van een  ‘niet goed genoeg’ mentaliteit naar een ‘Kijk mij nou eens fantastisch zijn!’ mentaliteit? 

Dat kan met met mijn training Creëer een ijzersterke eigenwaarde! 

Creëer een ijzersterke eigenwaarde zodat jij het roer over je leven weer in eigen hand neemt!


In deze training ontdek je hoe je die eigenwaarde zo ijzersterk krijgt:  • Hoe stop je de gedachte; 'Ik ben niet goed genoeg.', zodat die gedachte jou niet steeds tegenhoudt om te doen wat jij wil zoals een dikke vette promotie vragen bij je werkgever, of misschien zelfs wel je eigen bedrijf beginnen. 


  • Hoe je gebeurtenissen in je jeugd kunt gebruiken om een zelfverzekerde versie van jezelf tevoorschijn te toveren zodat je moeiteloos gaat kiezen voor het leven dat jij wilt leven zonder rekening te houden met anderen. 


  • Waarom o.a. de emoties boosheid, verdriet, teleurstelling en onmacht je juist kunnen helpen om naar die 100% zelfliefde te komen zodat anderen jouw ‘echte ik’ gaan zien en ontmoeten waardoor je weer veel makkelijker echte vriendschappen sluit. 


  • Hoe je ervoor zorgt dat die zelfliefde en zekerheid 100% aanwezig blijft waardoor je voor de rest van je leven de tools in handen hebt om niet weer terug te vallen in oude patronen en je dus een self esteem houdt waar je U tegen zegt!

Zo ziet de training eruit:

Module 1 : Gedachten

Wat zijn gedachten eigenlijk echt en hoe komen ze in je hoofd? (dus ook de gedachte dat je ‘niet goed genoeg’ bent)

- verdiepende opdrachten

- meditaties

- evaluaties

- afsluitende livesessie

Module 2: Aangeleerde overtuigingen

Aangeleerde overtuigingen.

Wat heb je meegenomen vanuit je jeugd en je leven wat er nu voor zorgt dat jij je zo onzeker voelt

- verdiepende opdrachten

- meditaties

- evaluaties

- afsluitende livesessie

Module 3 : Emotie

Hoe je echt met emoties om moet gaan en waarom je dat tot nog toe nog niet hebt gedaan ( life changing methode)

- verdiepende opdrachten

- meditaties

- evaluaties

- afsluitende livesessie

Module 4 : Relaties

Waarom de relaties in jouw leven jouw onzekerheid kunnen blijven voeden en hoe dit kan veranderen

- verdiepende opdrachten

- meditaties

- evaluaties

- afsluitende livesessie

Module 5 : Be your own guru

Hoe zorg je ervoor dat je niet weer terugvalt in pleasegedrag.

- verdiepende opdrachten

- meditaties

- evaluaties

- afsluitende livesessie

null

null

null

Na deze training:


Heb jij de power om zelf je eigenwaarde te vullen!


Trek je je niets meer aan van de mening van een ander
Ken je het best bewaarde geheim hoe je je fantastisch kunt voelen i.p.v. niet goed genoeg

Darling, het moment is NU!

Jij bent hier niet voor niets nu, op dit moment in jouw leven. Het is niet voor niets dat je mij tegenkwam en dit nu leest. Als je NU aan de slag gaat met die eigenwaarde dan maak je voor eens en voor altijd korte metten met die onzekerheid en ga je de keuzes maken die jij wilt maken in jouw leven. Voel je je niet alleen maar goed genoeg, je bent het ook! Een fantastische versie van jou die niet meer terugdeinst van de mening van een ander. Die niet meer afhankelijk is van pleasegedrag, maar die weet hoe je eigenwaarde uit jezelf kunt halen voor de rest van je leven!

Alles wat je NU om je heen ziet in je leven is het resultaat van wat je tot nog toe hebt gedaan.

Het moment om dat te veranderen is NU!

Darling, het moment is NU!

Jij bent hier niet voor niets nu, op dit moment in jouw leven. Het is niet voor niets dat je mij tegenkwam en dit nu leest. Als je NU aan de slag gaat met die eigenwaarde dan maak je voor eens en voor altijd korte metten met die onzekerheid en ga je de keuzes maken die jij wilt maken in jouw leven. Voel je je niet alleen maar goed genoeg, je bent het ook! Een fantastische versie van jou die niet meer terugdeinst van de mening van een ander. Die niet meer afhankelijk is van pleasegedrag, maar die weet hoe je eigenwaarde uit jezelf kunt halen voor de rest van je leven!

Alles wat je NU om je heen ziet in je leven is het resultaat van wat je tot nog toe hebt gedaan.

Het moment om dat te veranderen is NU!

Termijnbetaling 3 termijnen

3 termijnen = 83,33 euro


Uiteraard werk ik met termijnbetalingen zodat we dit helemaal kunnen afstemmen op wat jij fijn vindt.